Πυρκαγιά – μυστήριο σε αναμεταδότες τηλεοπτικών σταθμών στα Χανιά - iefimerida.gr

Πυρκαγιά – μυστήριο σε αναμεταδότες τηλεοπτικών σταθμών στα Χανιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ολοσχερή καταστροφή δύο οικίσκων στην περιοχή Μαλάξας Χανίων προκάλεσαν άγνωστοι που προκάλεσαν εμπρησμό.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, με οκτώ άνδρες και τέσσερα οχήματα, προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά, αλλά τα κατάφεραν αφού είχε καεί το σύνολο του εξοπλισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ένα οικίσκο βρέθηκαν πειστήρια που ενισχύουν αυτή την άποψη, ενώ η προανάκριση από την πυροσβεστική συνεχίζεται.

Από τους δύο οικίσκους μεταδίδεται στα Χανιά το σήμα των τηλεοπτικών σταθμών ΑΝΤ1 και Μακεδονία TV, καθώς και των ραδιοφωνικών σταθμών Αντέννα Δυτικής Κρήτης, Σταρ, Ρυθμός και Easy, ενώ λόγω της πυρκαγιάς η μετάδοση του προγράμματος των σταθμών έχει διακοπεί.

Το έργο των πυροσβεστών ήταν δύσκολο καθώς και στους δυο οικίσκους υπήρχαν αποθηκευμένα καύσιμα ώστε να μπορούν να λειτουργούν οι γεννήτριες των σταθμών στην περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ