Η ανακοίνωση της οικογένειας του Τόμας Πρωτόπαπα για την κηδεία - iefimerida.gr

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Τόμας Πρωτόπαπα για την κηδεία

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Τόμας Πρωτόπαπα για την κηδεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής στο Χαλάνδρι θα γίνει τελικά η κηδεία του Τόμας Πρωτόπαπα, παρά τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν μέχρι τώρα και ήθελαν τη σορό να μεταφέρεται στο Λονδίνο για να γίνει η ταφή.

«Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας Τόμας, θα ψαλεί δέηση αύριο Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι, στην εκκλησία Παναγία Μαρμαριώτισσα στο Χαλάνδρι. Η οικογένειά μας δεν επιθυμεί στεφάνια και λουλούδια. Όσοι θέλουν μπορούν να προσφέρουν δωρεές στα Παιδικά Χωριά SOS, σε εκπρόσωπο που θα βρίσκεται στην εκκλησία» αναφέρεται στη λιτή ανακοίνωση της οικογένειας.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Fthis τον άχαρο ρόλο της τακτοποίησης των λεπτομερειών της κηδείας έχει αναλάβει ο θείος του ηθοποιού Γιώργος Πρωτόπαπας.

Η οικογένειά του έχει αποφασίσει μετά το τέλος των διαδικαστικών στην Ελλάδα να φύγει για την Αγγλία όπου εκεί ζει ο άλλος τους γιος ο Μάνος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ