«Τέλος» στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο βάζει η Νέα Δημοκρατία - iefimerida.gr

«Τέλος» στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο βάζει η Νέα Δημοκρατία

«Τέλος» στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο βάζει η Νέα Δημοκρατία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο «ψυγείο» τοποθετεί η Νέα Δημοκρατία το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του Αντώνη Ρουπακιώτη, καθώς σε σύσκεψη η οποία έγινε στο γραφείο του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, αποφασίστηκε ότι το υπάρχον νομικό πλαίσιο είναι επαρκές και ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θεσπίζει ιδιώνυμο αδίκημα, καθώς αυτό θα αποτελούσε παραβίαση στην ελευθερία της σκέψης.

Στη σύσκεψη που έβαλε «ταφόπλακα» στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, έλαβαν μέρος ο γ.γ. της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτική Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Μπούρας και ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Τάσος Νεράντζης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ