Σερίφης στη Βουλή ο Μεϊμαράκης: Οποιος μπει με όπλο θα κατέβω στην πύλη και θα τον πετάξω έξω - iefimerida.gr

Σερίφης στη Βουλή ο Μεϊμαράκης: Οποιος μπει με όπλο θα κατέβω στην πύλη και θα τον πετάξω έξω

Σερίφης στη Βουλή ο Μεϊμαράκης: Οποιος μπει με όπλο θα κατέβω στην πύλη και θα τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα βήμα επιπλέον έκανε σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης για το θέμα της αντιμετώπισης των βουλευτών που μπαίνουν στο Κοινοβούλιο με όπλα.

Σε ενημέρωση που έκανε ο ίδιος τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ανέφερε ότι «Ο αστυνομικός της Βουλής δεν μπορεί να ψάξει τον βουλευτή αλλά μπορεί να του απαγορεύσει την είσοδο αν διαπιστώσει ότι φέρει όπλο ή το ηλεκτρομαγνητικό μηχάνημα αρχίσει να χτυπάει κατά την είσοδο του βουλευτή».

Οταν οι δημοσιογράφοι των ρώτησαν τι θα γίνει αν ο βουλευτής αρνηθεί να παραδώσει το όπλο και επιχειρήσει να μπει στη Βουλή εκείνος απάντησε: «Τότε λέω στους βουλευτές να μην τολμήσουν να μπουν στη Βουλή γιατί θα κατέβω εγώ ο ίδιος στην πύλη και θα τον βγάλω έξω δίνοντας μάλιστα το όνομά του στη δημοσιότητα».

Ο πρόεδρος της Βουλής επανέλαβε ότι ήταν να κάνει ο ίδιος γι' αυτό το θέμα το έκανε και αν τα κόμματα θέλουν να υπάρξει διάταξη απαγόρευσης της οπλοφορίας στον κανονισμό της Βουλής δεν έχουν παρά να το προτείνουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ