Σάλος στις Φιλιππίνες για το νέο βιβλίο του Νταν Μπράουν - iefimerida.gr

Σάλος στις Φιλιππίνες για το νέο βιβλίο του Νταν Μπράουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί στον υπόλοιπο κόσμο το νέο βιβλίο του Νταν Μπράουν Inferno να γίνεται ανάρπαστο, ωστόσο δεν έτυχε ανάλογης υποδοχής στις Φιλιππίνες.

Αιτία για τις αντιδράσεις είναι το γεγονός ότι ο διάσημος συγγραφέας χαρακτηρίζει σε κάποιο σημείο την πρωτεύουσα Μανίλα ως «πύλη της κολάσεως», και την περιγράφει ως μια πόλη σε παρακμή, όπου κυριαρχεί η φτώχεια, η εγκληματικότητα και το εμπόριο λευκής σαρκός.

Ο κυβερνήτης της πρωτεύουσας των Φιλιππίνων Φράνσις Τολεντίνο έστειλε γράμμα στον συγγραφέα όπου εκφράζει την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η πόλη έχει μια τόσο κακή εικόνα ενώ δεν αναγνωρίζει τον καλό και φιλεύσπλαχνο χαρακτήρα των κατοίκων των Φιλιππίνων.

Στο νέο μυθιστόρημα πρωταγωνιστεί ο γνωστός από τα βιβλία «Κώδικας Ντα Βίντσι» και «Πεφωτισμένοι» ήρωας του Μπράουν, καθηγητής του Χάρβαρντ, Ρόμπερτ Λάνγκτον με χώρο δράσης κυρίως την Ιταλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ