Ιαπωνική εταιρία κάνει τους πελάτες της αληθοφανείς κούκλες [εικόνες] - iefimerida.gr

Ιαπωνική εταιρία κάνει τους πελάτες της αληθοφανείς κούκλες [εικόνες]

Ιαπωνική εταιρία κάνει τους πελάτες της αληθοφανείς κούκλες [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης εκτός από την ιατρική έχει βρει μεγάλη εφαρμογή και στη διακόσμηση, ωστόσο μία Ιαπωνική εταιρία πήγε την ιδέα ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας κούκλες που έχουν για κεφάλι τα πρόσωπα των πελατών της με κάθε λεπτομέρεια.

Το «Clone Factory» είναι μία ιαπωνική εταιρία που ειδικεύεται στη 3D εκτύπωση ανθρώπινων προσώπων. Με μόλις 1.300 δολάρια, η εταιρία τυπώνει το πρόσωπο του πελάτη και το τοποθετεί στο κεφάλι της κούκλας, ή δημιουργεί ένα ακριβές ομοίωμα του αγαπημένου σας κατοικίδιου, βάζοντας τα χαρακτηριστικά του στον 3D εκτυπωτή.

Πώς λειτουργεί όμως το πρόγραμμα; Όπως εξηγεί ο Ντάνι Τσου, η «κλωνοποίηση» είναι διαδικασία αρκετά απλή. Το άτομο κάθεται σε μια καρέκλα που περιβάλλεται από ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές SLR και η φωτογραφία του λαμβάνονται σε ακολουθία δημιουργώντας έναν ψηφιακό «χάρτη» του κεφαλιού. Στη συνέχεια τα χαρακτηριστικά εκτυπώνονται σε γύψο με τη βοήθεια του τρισδιάστατου εκτυπωτή

Η συγκεκριμένη υπηρεσία «κλωνοποίησης» είναι πολύ δημοφιλής ανάμεσα στις Γιαπωνέζες που επιθυμούν να διατηρήσουν αυτή την ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή τους, όπως τη ημέρα του γάμου τους, κλωνοποιώντας τα μαλλιά, το μακιγιάζ ή ακόμα και το νυφικό τους.

Ιαπωνική εταιρία κάνει τους πελάτες της αληθοφανείς κούκλες [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ιαπωνική εταιρία κάνει τους πελάτες της αληθοφανείς κούκλες [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ιαπωνική εταιρία κάνει τους πελάτες της αληθοφανείς κούκλες [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ιαπωνική εταιρία κάνει τους πελάτες της αληθοφανείς κούκλες [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ιαπωνική εταιρία κάνει τους πελάτες της αληθοφανείς κούκλες [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ