Μαστροκώστα για Δέλλα: Ίσως μετάνιωσε που δεν ανέλαβε νωρίτερα την ΑΕΚ - iefimerida.gr

Μαστροκώστα για Δέλλα: Ίσως μετάνιωσε που δεν ανέλαβε νωρίτερα την ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την απόφαση του Τραιανού Δέλλα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ενωσης λίγες ημέρες πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, μίλησε η Γωγώ Μαστροκώστα.

Οπως δήλωσε στο περιοδικό «Hello», ο «Κολοσσός» είχε δεχτεί σχετική κρούση τόσο το περασμένο καλοκαίρι, όσο και μετά την απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου.

«Μου έκανε εντύπωση που αποφάσισε να αναλάβει την ΑΕΚ δέκα μέρες πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Του είχαν γίνει δύο κρούσεις και στην αρχή και στη μέση της σεζόν για να αναλάβει την ομάδα αλλά δεν το έκανε. Του έχω εμπιστοσύνη και φυσικά εννοείται ότι δεν επηρέασα την απόφασή του. Τον θαυμάζω γιατί έτσι και αλλιώς τις ποδοσφαιρικές ή προπονητικές του γνώσεις, σαφώς και δεν μπορούσε να τις προσφέρει σε δέκα μέρες. Εκείνο που ήθελε να δώσει ήταν η ψυχή του», τόνισε η σύζυγός του.

Αναφερόμενη στην απόφαση που ήρθε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή η Γωγώ Μαστροκώστα δήλωσε «Εκεί χάσαμε την ηρεμία μας. Εκείνο που τον επηρέασε και τον στεναχώρησε ήταν ότι θα ήθελε να είχε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της ομάδας γιατί ορισμένους από αυτούς τους εκτίμησε πολύ. Ήθελε να δουλέψει με αυτά τα παιδιά και ίσως το μετάνιωσε που δεν ανέλαβε νωρίτερα την ομάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ