Εξι στις δέκα γυναίκες καλύπτουν πάνω από το μισό οικογενειακό εισόδημα, στα χρόνια της κρίσης - iefimerida.gr

Εξι στις δέκα γυναίκες καλύπτουν πάνω από το μισό οικογενειακό εισόδημα, στα χρόνια της κρίσης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαγμένες είναι οι ισορροπίες στην οικογένεια την εποχή της κρίσης, καθώς όπως προκύπτει από έρευνα της εταιρείας People for Business, έξι στις δέκα γυναίκες καλύπτουν πλέον πάνω από το μισό οικογενειακό εισόδημα.

Η έρευνα της εταιρείας, η οποία έχει τίτλο «Κρίση και οικογενειακές ισορροπίες», δείχνει την αλλαγή στις οικογενειακές ισορροπίες σημειώνοντας πως μόλις δύο χρόνια νωρίτερα το 80% των ανδρών οι οποίοι ήταν στελέχη σε επιχειρήσεις, κάλυπτε το μεγαλύτερο μέρος του οικογενειακού εισοδήματος.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος boro, το 60% των γυναικών καλύπτει πλέον πάνω από το 50% του οικογενειακού εισοδήματος, το 45,5% των γυναικών εξασφαλίζει πάνω από το 80% του οικογενειακού εισοδήματος, το 16,4% καλύπτει το 50 με 80% του συνολικού εισοδήματος στο σπίτι και το 38,2% κερδίζει αμοιβές που δεν ξεπερνούν το 50% του οικογενειακού εισοδήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ