Διαμέρισμα αγόρασε σε 87χρονη άστεγη ο Γαλιφιανάκης-Την πήρε μαζί του στην πρεμιέρα του Hangover [εικόνες] - iefimerida.gr

Διαμέρισμα αγόρασε σε 87χρονη άστεγη ο Γαλιφιανάκης-Την πήρε μαζί του στην πρεμιέρα του Hangover [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση για την 87χρονη άστεγη που επέλεξε να πάρει μαζί του ο Ζακ Γαλιφιανάκης στην λαμπερή πρεμιέρα του Hangover III.

Πάνε 18 χρόνια από τότε που ο Ελληνοαμερικάνος κωμικός συνάντησε για πρώτη φορά την Μίμι Χάιστ, η οποία δούλευε στο κοντινό του laundromat, ονόματι Fox Coin Laundry, στην Santa Monica.

Από τότε οι δρόμοι τους χώρισαν μέχρι που, δυο χρόνια πριν, ο 43χρονος έμαθε ότι η Μίμι -που εγκατέλειψε τον σύζυγό της επειδή την κεράτωνε- είχε βρεθεί, στα 85 της, να είναι άστεγη στο δρόμο. Παλεύοντας να βρει αρκετά χρήματα για ένα πιάτο φαΐ από τα φιλοδωρήματα που της άφηναν οι πελάτες. Και μην έχοντας που να στραφεί αφού δεν είχε κάνει παιδιά και όλοι οι συγγενείς της ήταν νεκροί.

Ο πρωταγωνιστής του Hangover ανέλαβε δράση αμέσως και, χωρίς να το μάθει κανείς, της αγόρασε ένα μικρό διαμέρισμα που είχε μια κρεβατοκάμαρα, μια κουζίνα, ένα σαλόνι και ένα μικρό μπάνιο.

Ενώ -επειδή εκείνος δεν μένει στο Λος Άντζελες- ζήτησε την βοήθεια της Ρενέ Ζελβέγκερ την οποία παρακάλεσε να διακοσμήσει το διαμέρισμα και να φροντίσει ώστε το ψυγείο της 87χρονης να είναι πάντα γεμάτο φαγητό.

Η «παράξενη» αυτή φιλία κατάφερε να μείνει εκτός δημοσιότητας, παρόλο που ο Ζακ την πήρε μαζί του τόσο στην πρεμιέρα του Hangover II όσο και στην πρεμιέρα του The Campaign.

Αυτή την στιγμή, μάλιστα, είναι στα σκαριά ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο Queen Mimi που επιχειρεί να καταγράψει την φιλία ανάμεσα στην άστεγη και τον κινηματογραφικό σταρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ