«Έδιναν στους Koza Mostra 15 ευρώ την μέρα. 'Έκλεβαν' ψωμάκια από το πρωινό για να τρώνε», δηλώνει ο Λιάγκας [βίντεο] - iefimerida.gr

«Έδιναν στους Koza Mostra 15 ευρώ την μέρα. 'Έκλεβαν' ψωμάκια από το πρωινό για να τρώνε», δηλώνει ο Λιάγκας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποκάλυψη ότι οι Koza Mostra δεν είχαν λεφτά ούτε καν να φάνε κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο Μάλμε έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του.

«Το promo video που έπαιξε πριν την εμφάνιση της Ελλάδας στη σκηνή της Eurovision, το γύρισαν μόνοι τους και δεν τους πλήρωσε ποτέ κανένα. Τα έβγαλαν τα χρήματα από την τσέπη τους. Σε κάθε μέλος της αποστολής έδιναν την ημέρα για το φαγητό, μεσημεριανό και βραδινό, 15 ευρώ. Έτρωγαν πρωινό και έβαζαν τα σαντουιτσάκια σε πετσέτες να τα πάρουν μαζί τους να φάνε την υπόλοιπη ημέρα! Αν δεν έχεις ρε μάγκα, μην τους παίρνεις γαμ% την πουτ@ν@ μου». Αυτό αποκάλυψε οργισμένος ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό Mou σχετικά με το παρασκήνιο της φετινής συμμετοχής μας στην Eurovision.

Μια μέρα μόλις μετά την αποκάλυψη του Ηλία Κόζα ότι επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη από Αθήνα με ΚΤΕΛ, ενώ στην τσέπη τους είχαν μόνο 5 ευρώ. Μάλιστα, για το τελευταίο, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε αγανακτισμένος « Στην Αθήνα και στις πόλεις της Αρχαίας Ελλάδας, όταν οι νικητές γυρίζανε, γκρέμιζαν τα τείχη, δεν τους έστελναν με ΚΤΕΛ. Είναι γυφτιά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ