Σάλος στη Βουλή - Χρυσαυγίτης βουλευτής αποκάλεσε μασόνο τον Δένδια - iefimerida.gr

Σάλος στη Βουλή - Χρυσαυγίτης βουλευτής αποκάλεσε μασόνο τον Δένδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιλογή του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια να απαντήσει λακωνικά στη Βουλή στην ερώτηση του Ιωάννη Λαγού της Χρυσής Αυγής, εξόργισε τον εν λόγω βουλευτή, ο οποίος επιδόθηκε σε κρεσέντο βαρύτατων χαρακτηρισμών.

Η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής αφορούσε στην εγκληματική δράση Αλβανού σε χωριό των Ιωαννίνων, που πρόσφατα σκότωσε ηλικιωμένο ζευγάρι και μπήκε σε καφενείο με χειροβομβίδα.

Είχε προηγηθεί έντονα καταγγελτικός τόνος από τον Ιωάννη Λαγό προς τον Νίκο Δένδια ότι «ενώ έσπευσε στη Μανωλάδα για να συμπαρασταθεί στους αλλοδαπούς, δεν έπραξε το ίδιο για τους Έλληνες στην ελληνοαλβανική μεθόριο που υποφέρουν από την εγκληματική δράση αλλοδαπών».
«Πρόκειται για ένα βαρύτατο έγκλημα που εξιχνιάστηκε από την Ελληνική Αστυνομία σε λίγες ώρες και ο δράστης συνελήφθη. Δεν έχω κάτι άλλο να πω» απάντησε ο υπουργός για την εγκληματική δράση του συγκεκριμένου κακοποιού.
«Απαράδεκτη», χαρακτήρισε τη στάση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σχολιάζοντας ότι «ενώ δεν απαντά στη Βουλή, είναι λαλίστατος σε συγκεντρώσεις φίλων του που βρίσκονται στις μασονικές τάξεις».
Πρόσθεσε δε ότι οι κακοποιοί «έχουν γραμμένο» το υπουργείο και κάνουν ό,τι τους «γουστάρει». Προέτρεψε επίσης την κυβέρνηση να αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία για την τιμωρία της ρατσιστικής συμπεριφοράς που επιδεικνύουν οι αλλοδαποί σε βάρος των Ελλήνων. Ο υπουργός δεν έκανε χρήση του δικαιώματος δευτερολογίας του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ