Παχουλή μπλόγκερ πετάει το γάντι στα ρούχα της Abercrombie που γίνονται για αδύνατους [εικόνες] - iefimerida.gr

Παχουλή μπλόγκερ πετάει το γάντι στα ρούχα της Abercrombie που γίνονται για αδύνατους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φίρμα Abercrombie & Fitch έχει δηλώσει δημοσίως ότι τα ρούχα της απευθύνονται σε «ανθρώπους cool» και ότι έχουν δημιουργηθεί ότι ντύνουν όμορφους και λεπτούς ανθρώπους που δεν έχουν περιττά κιλά.

Η αμερικανή μπλόγκερ Τζες Μ. Μπέικερ απηύθυνε στον διευθυντή της εταιρείας μια ανοιχτή επιστολή στην οποία επικρίνει τις απαράδεκτες για εκατομμύρια ανθρώπους δηλώσεις και καταδικάζει ακόμη και τη συγνώμη που απηύθυνε εκ των υστέρων η επιχείρηση.

«Το μόνο αποτέλεσμα που είχαν οι απόψεις σας (σύμφωνα με τις οποίες ωραίες είναι μόνο οι αδύνατες γυναίκες και με το να μην διαθέτετε ΧL και XXL ρούχα παρά μόνο στις μπουτίκ για άνδρες) ήταν να ενισχύσουν την ιδέα ότι οι χοντρές δεν είναι επιτυχημένες κοινωνικά, δεν έχουν αξία και δεν είναι ποθητές. Η συγνώμη σας δεν αλλάζει τίποτα» γράφει.

Η Μπέικερ για να ενισχύσει τη δική της άποψη δημιούργησε μια σειρά φωτογραφιών μιμούμενη τις διαφημίσεις της Abercrombie και βάζοντας τίτλο «Ελκυστική και Χοντρή» με το φωτομοντέλο Τζον Σέι.
«Αμφισβητώ τη διάκριση ανάμεσα στον ελκυστικό και τον χοντρό και υποστηρίζω την ιδέα ότι αυτά τα δύο είναι συμβατά, αντίθετα με ό,τι εσείς πιστεύετε» εξηγεί η Μπέικερ στην επιστολή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ