Σεξ στον εργασιακό χώρο: Πόσο πάθος αντέχει το γραφείο σας - iefimerida.gr

Σεξ στον εργασιακό χώρο: Πόσο πάθος αντέχει το γραφείο σας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στήλη της Λιζ Ράιαν με τίτλο «Η αλήθεια για το σεξ στον εργασιακό χώρο» στο παγκοσμίως γνωστό περιοδικό BusinessWeek, εξηγεί όλες τις πτυχές ενός «προβλήματος» που πλήττει κάθε εργασιακό χώρο, ιδιαιτέρως εκείνους στους οποίους οι εργαζόμενοι επιδίδονται στα καθήκοντά τους με... έξτρα πάθος.

Ενδιαφέρον όμως έχει το ανέκδοτο που παραθέτει στη στήλη της η Ράιαν:

«Αφού πρώτα είχα δώσει μία σχετική με το θέμα διάλεξη στο Bar Association στη Νέα Υόρκη, ήρθε και με βρήκε ένας συνάδελφος ο οποίος εργαζόταν σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο για να μου πει ότι το γραφείο του είχε αφαιρέσει τις κάμερες ασφαλείας από τα κλιμακοστάσια. Μου εκμυστηρεύτηκε πως μετά τα μεσάνυχτα λάμβανε χώρα εκεί τόσο έντονη σεξουαλική δραστηριότητα που ήταν παρακινδυνευμένο να έχουν στην κατοχή τους όλο αυτό το υλικό».

Στη συνέχεια, η Ράιαν ομολογεί η ίδια ότι γνώρισε και ερωτεύτηκε τον μέλλοντα συζύγό της στη δουλειά, πως είναι παντρεμένοι εδώ και είκοσι χρόνια με πέντε παιδιά και πως έχει πράγματι να καταθέσει σοβαρές απόψεις επί του ζητήματος.

Ευθύς εξαρχής αποσαφηνίζει ότι δεν υποστηρίζει επουδενί έναν εργασιακό κόσμο στον οποίο οι εργαζόμενοι μπορούν να πέφτουν έτσι απλά ο ένας στην αγκαλιά του άλλου μπροστά στους συναδέλφους τους, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν, για προφανείς λόγους, αθέμιτο, άβολο για τους άλλους και υπονομευτικό για την παραγωγικότητα της ομάδας.

Επιπλέον, δεν είναι ούτε υπέρ της κοινής πρακτικής των «αφεντικών» να διατηρούν σεξουαλικές σχέσεις με τις/τους υπαλλήλους τους, εάν οι τελευταίες/οι είναι άμεσοι συνεργάτες τους.

Αυτό όμως το οποίο μπορεί να πει με σιγουριά είναι ότι θα πρέπει επιτέλους το θέμα της έκφρασης της σεξουαλικότητας στους εργασιακούς χώρους να αρχίσει να τίθεται ανοικτά, κάτι που θα βοηθούσε σημαντικά στην αποφυγή περιπλοκών και προβλημάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ