«Η ιστορία με τον καρκίνο ποτέ δεν τελειώνει έτσι απλά», δηλώνει η Γωγώ Μαστροκώστα [εικόνες] - iefimerida.gr

«Η ιστορία με τον καρκίνο ποτέ δεν τελειώνει έτσι απλά», δηλώνει η Γωγώ Μαστροκώστα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την περιπέτεια της με τον καρκίνο και την επιθυμία της να γίνει ξανά μητέρα μίλησε η Γωγώ Μαστροκώστα που φωτογραφήθηκε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Αυτή η ιστορία με τον καρκίνο, ποτέ δεν τελειώνει. Στη ζωή σου, δεν θα υπάρξει ποτέ πια ξέγνοιαστη μέρα, και αυτή είναι η πραγματικότητα. Όλα ξεκινάνε από το μυαλό μας. Το μυαλό σου δεν θα είναι ποτέ όπως πριν. Αισιοδοξία εκπέμπω και το ξέρω, αλλά είναι πολύ προσωπικές οι στιγμές που κάτι θα δεις, κάτι θα θυμηθείς, κάτι θα σκεφτείς. Δεν ήταν κάτι στο οποίο έκλεισες την πόρτα και το άφησες για πάντα έξω από τη ζωή σου!». Αυτό δήλωσε η δημοφιλής παρουσιάστρια στο περιοδικό Hello.

Προσθέτοντας, όσον αφορά το αν θέλει και μπορεί να κάνει δεύτερο παιδί, «Μια τέτοια ιστορία, δεν τελειώνει έτσι απλά. Μπορεί να σου αφήσει διάφορα θέματα σωματικά και ορμονικά, τα οποία μπορεί να σε δυσκολέψουν πάρα πολύ στο να κάνεις παιδί. Ούτε για μένα λοιπόν δεν έχουν κλείσει όλα τα θέματα και δεν έχει παρέλθει ακόμη η κρίσιμη πενταετία. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο, αλλά ένα δεύτερο παιδί ή και παραπάνω αν γινόταν, είναι κάτι που το θέλω πάρα πολύ και το ρίσκο θα το έπαιρνα».

«Η ιστορία με τον καρκίνο ποτέ δεν τελειώνει έτσι απλά», δηλώνει η Γωγώ Μαστροκώστα [εικόνες]   | iefimerida.gr 1

Τέλος, συγκεκριμένα για τον σύζυγο της Τραϊανό Δέλλα αποκαλύπτει πως «Όταν τον γνώρισα, είχε περάσει μόλις ένας χρόνος από το διαζύγιο του. Ένας άνθρωπος που ήταν δεσμευμένος και χώρισε, δεν είναι σε φάση να ξαναμπεί σε μια σχέση. Εγώ από τη στιγμή που τον γνώρισα, ήμουν εκεί, μαζί του. Ο Τραϊανός πάλι, και ναι και όχι. Με έβλεπε και φιλικά. Υπήρχε λοιπόν περίπτωση ως ερωτευμένη που ήμουν να δεχτώ ότι δεν ήμουν η αποκλειστικότητα στη ζωή του; Παρόλο όμως που δεν ήμουν αποκλειστικότητα στη ζωή του, παρέμενα. Αυτό ήταν για μένα μοίρα».

«Η ιστορία με τον καρκίνο ποτέ δεν τελειώνει έτσι απλά», δηλώνει η Γωγώ Μαστροκώστα [εικόνες]   | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ