«Άρχισα ψυχανάλυση στα 17 γιατί από τα 13 ήθελα να μονάσω», αποκαλύπτει Ελληνίδα ηθοποιός - iefimerida.gr

«Άρχισα ψυχανάλυση στα 17 γιατί από τα 13 ήθελα να μονάσω», αποκαλύπτει Ελληνίδα ηθοποιός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απρόσμενη αποκάλυψη για το παρελθόν της έκανε η Δήμητρα Παπαδήμα στα πλαίσια τηλεοπτικής της συνέντευξης.

«Άρχισα ψυχανάλυση από τα 17 μου χρόνια, γιατί από τα 13 μου ήθελα να μονάσω. Και τώρα λέω, μήπως έπρεπε να μονάσω; Έψαχνα πάντα το απόλυτο. Αυτή την παράνοια που ζούμε τώρα, την είχα συνειδητοποιήσει από τα 13 μου και ήθελα να ξεφύγω από αυτό». Αυτό εξομολογήθηκε στο fthis η δημοφιλής ηθοποιός.

Προσθέτοντας, όσον αφορά τις δύσκολες ώρες που περνούν οι Έλληνες «Όσοι δεν έχουν κατάθλιψη, παθαίνουν εγκεφαλικά και καρδιά. Αλλά και η περίοδος που περάσαμε, τα χρόνια της τηλεόρασης που βγάζαμε πολλά χρήματα, ήταν μια ψευδαίσθηση. Κακοτεχνία και κακή αισθητική στα πράγματα, μας είχαν βάλει σε ένα λούκι και ζούσαμε σε μια ψεύτικη εποχή».

Τέλος, στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης, η Δήμητρα μίλησε για την επιθυμία της κόρης της να ασχοληθεί με την υποκριτική «Θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά πρώτα θα περάσει στο πανεπιστήμιο. Ευτυχώς από τότε που αρχίσαμε να συνεννοούμαστε της έλεγα να γίνει το αντίθετο από εμένα. Και νομίζω ότι στο χαρακτήρα μοιάζει περισσότερο στον Γιάννη (Μποσταντζόγλου) και όχι σε μένα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ