03/07 Ο "Αχινός" στην Τεχνόπολη - iefimerida.gr

03/07 Ο "Αχινός" στην Τεχνόπολη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O Λόλεκ, από τους τραγουδοποιούς που έχουν ξεχωρίσει στη νέα ελληνική σκηνή, παρουσιάζει την Κυριακή 3 Ιουλίου 2011, στη συναυλία που διοργανώνει η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Κεντρική αυλή, Πειραιώς 100 - Γκάζι), το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ του με τίτλο «Αχινός» που κυκλοφόρησε πρόσφατα, τραγούδια από το ντεμπούτο του «Alone», που αγαπήθηκε ιδιαίτερα, αλλά και απρόσμενες διασκευές.

Μετρώντας τα τελευταία δύο χρόνια μία σειρά από δυναμικά live και μαγνητικές συναυλίες (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Synch Festival κ.λ.π.) και με τις αρκετές συνεργασίες του εντός και εκτός σκηνής (συνεργασία με τον Matt Elliott στο ιστορικό Half Note Jazz Club, opening act στην συναυλία της Marianne Faithfull στο Αρχαίο Στάδιο Ρόδου), ο λόλεκ είναι πλέον ένας πρώην «alone»...

Στις 3 Ιουλίου στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι, η μουσική του παρέα θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, αφού εκτός από την μπάντα του (Κώστας Τσιώλης: rhodes piano, synthesizer, toy piano, μελόντικα, ακορντεόν, Θάνος Κολοκυθάς: μπάσο, Θανάσης Αρχανιώτης: drums), θα ανέβουν μαζί με τον λόλεκ στη σκηνή, δίνοντας για πρώτη φορά το παρόν σε συναυλία του και οι προσκεκλημένοι του ρεμπέτες (Στράτος Στρατηγόπουλος: ηλεκτρικό πιάνο, φωνή, Αντρογιάννης Αλεξόπουλος: μπουζούκι, φωνή, Ιωσήφ Πικουλίδης: μπουζούκι).

Αγκάθια, κιθάρες και μπουζούκια, βαλς και σάπιοι έρωτες, αχινοί τυλιγμένοι σε rhodes και ηλεκτρισμένο μπάσο, ρεμπέτικες ιστορίες, ρομαντικοί μύθοι, καλλιτεχνικά στέμματα και σπουδαιότητες, κεράκια και παρανυχίδες, υποβλητικά φωνητικά, τύμπανα και αντιπαρελάσεις, όσο παράξενα και να ακούγονται, θα εξελιχθούν το βράδυ αυτό σε μία ακόμα ιδιαίτερη συναυλία του λόλεκ...

στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011, Ώρα: 21.00

Τιμή εισιτηρίου: 10 €. Προπώληση: Public, Metropolis, Τεχνόπολις (15:00 - 23:00)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ