Το Αγρίνιο βυθίστηκε στο πένθος - Το τελευταίο αντίο στη μητέρα που έσφαξε ο 17χρονος γιος της - iefimerida.gr

Το Αγρίνιο βυθίστηκε στο πένθος - Το τελευταίο αντίο στη μητέρα που έσφαξε ο 17χρονος γιος της

Το Αγρίνιο βυθίστηκε στο πένθος -Το τελευταίο αντίο στη μητέρα που έσφαξε ο 17χρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγρινίου μετά την απίστευτη οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε με θύμα μία 51χρονη μητέρα και δράστη το 17χρονο γιο της, ο οποίος τη μαχαίρωσε επειδή εκείνη του είπε να κλείσει την τηλεόραση.

Το τελευταίο αντίο θα πουν στην 51χρονη δασκάλα συγγενείς και φίλοι, ενώ η κηδεία της θα γίνει μέσα σε βαρύ κλίμα οδύνης στις 11:00 π.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Κων/νου στο Αγρίνιο.

Οπως αναφέρει και το thebest, o 17χρονος έχει ομολογήσει την πράξη του, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας δεν επιχείρησε να διαφύγει από το σπίτι μετά το φόνο, ενώ σε πολύ άσχημη κατάσταση κρατείται στην αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας και αναμένεται να παρουσιαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρινίου τη Δευτέρα για να απολογηθεί.

Να θυμίσουμε ότι ο πατέρας του δράστη, ο οποίος κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού μητέρας και γιου κοιμόταν σε διπλανό δωμάτιο, αντιλήφθηκε αμέσως το έγκλημα και φρόντισε για την άμεση μεταφορά της γυναίκας του στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τα τραύματα της 51χρονης εκπαιδευτικού ήταν θανάσιμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ