Tι είπε ο Φώτης Κουβέλης στα Γιάννινα σε πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Tι είπε ο Φώτης Κουβέλης στα Γιάννινα σε πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σε χρειάζεται ο αριστερός και δημοκρατικός χώρος», είπε ο Φώτης Κουβέλης στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στα Γιάννινα Θανάση Οικονόμου. Κατά την ομιλία του ο κ. Κουβέλης στην ηπειρωτική πρωτεύουσα ανακοίνωσε και επίσημα την προσχώρηση του κ. Οικονόμου στη ΔΗΜΑΡ.

Ας σημειωθεί ότι στις εκλογές του περασμένου Μαΐου ο κ. Οικονόμου έχασε με μικρή διαφορά από τον Μιχάλη Κασσή την έδρα, ενώ στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου ήταν δεύτερος στη λίστα με το ΠΑΣΟΚ. Αμέσως μετά, έκοψε τους δεσμούς με το ΠΑΣΟΚ και με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και διατήρησε επαφή με την ΔΗΜΑΡ, έως ότου ανακοινώθηκε και επίσημα ο πολιτικός γάμος.

Με τον τρόπο αυτό ο Φώτης Κουβέλης συνεχίζει να διεμβολίζει τον χώρο της κεντροαριστεράς και να προσελκύει στελέχη που αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ ή ψυχράνθηκαν από τον Ευάγγελο Βενιζέλο και διαφώνησαν με την τακτική που ακολουθεί εντός του κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ