Τα τρία σενάρια για τον εμπρησμό του Rich στη Γλυφάδα - iefimerida.gr

Τα τρία σενάρια για τον εμπρησμό του Rich στη Γλυφάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πιθανό χτύπημα κυκλώματος εγκληματικής ομάδας της νύχτας βλέπει η ΕΛ.ΑΣ πίσω από τον εμπρησμό της γνωστής καφετέριας «Rich» στη Γλυφάδα, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται η επίθεση να έγινε για οικονομικά κίνητρα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που διερευνούν την υπόθεση, αναφέρουν πως η πυρπόληση του μαγαζιού της οδού Ζησιμοπούλου στη Γλυφάδα, ενδεχομένως να σχετίζεται με τον εμπρησμό του τζιπ ενός εκ των ιδιοκτητών του «Rich» που είχε σημειωθεί παλαιότερα, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να έχει «δείξει» κάποιον πιθανό ύποπτο πίσω από την επίθεση, υποστηρίζει το Βήμα.

Στο δημοσίευμα παράλληλα, αναφέρονται και τα τρία σενάρια για το κίνητρο πίσω από τον εμπρησμό του «Rich», τα οποία επεξεργάζονται οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

  • Το πρώτο σενάριο, είναι ο εμπρησμός της καφετέριας να σχετίζεται με οικονομικές διαφορές μεταξύ των ατόμων που συμμετείχαν στη διαχείριση του μαγαζιού. Το κατάστηματα είχε ανακαινιστεί πλήρως πριν από δύο χρόνια με κόστος πάνω από 600.000 ευρώ, όπως αναφέρεται με αποτέλεσμα να σημειωθούν διενέξεις μεταξύ των υπευθύνων του καταστήματος.
  • Το δεύτερο σενάριο που αναφέρεται, είναι το ζήτημα ο εμπρησμός να έγινε «εκ των έσω», προκειμένου να εισπραχθούν τα ασφάλιστρα, καθώς όπως επισημαίνεται, κρατικοί λειτουργοί αναφέρουν πως η καφετέρια «είναι βέβαιο ότι ήταν ασφαλισμένη για μεγάλο χρηματικό ποσό».
  • Το τρίτο ενδεχόμενο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ, είναι για το εάν αυτή η επίθεση σχετίζεται με την εμφάνιση ενός νέου κυκλώματος εκβιαστών στην περιοχή, το οποίο πουλά «προστασία» σε καταστήματα της Γλυφάδας. Ωστόσο όπως αναφέρεται οι αρμόδιοι θεωρούν ένα τέτοιο σενάριο «αδύναμο».
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ