Βραβείο γκάφας για δύο ληστές που κάλεσαν μόνοι τους την αστυνομία [εικόνες] - iefimerida.gr

Βραβείο γκάφας για δύο ληστές που κάλεσαν μόνοι τους την αστυνομία [εικόνες]

Βραβείο γκάφας για δύο επίδοξους ληστές που κάλεσαν μόνοι τους την αστυνομία [ει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο 20χρονοι νεαροί επίδοξοι ληστές στην Καλιφόρνια παγίδευσαν μόνοι τους εαυτούς τους, καθώς σε μια όχι και τόσο συντονισμένη προσπάθεια να αρπάξουν ένα αυτοκίνητο, ένας από τους δύο κάλεσε άθελά του μέσω κινητού την «Αμεση Δράση» με αποτέλεσμα να συληφθούν λίγη ώρα αργότερα.

Ο Νέιθαν Τεκλεμαριάμ και ο Κάρσον Ράινχαρτ ετοιμάζονταν να κλέψουν ένα αυτοκίνητο, ωστόσο, το κινητό ενός από τους δύο προφανώς πιέστηκε μιας και βρισκόταν στην πίσω τσέπη του παντελονιού του και κάλεσε αυτόματα την Αμεση Δράση.

Ο τηλεφωνητής της αστυνομίας άκουσε τη στιχομυθία των δύο νεαρών οι οποίοι τα είπαν όλα για τ πως θα πραγματοποιούσαν την κλοπή για να πάνε να αγοράσουν ναρκωτικά και άλλα πολλά ενοχοποιητικά.

Οι ύποπτοι στη συνέχεια απομακρύνθηκαν από το σημείο, ωστόσο, το τηλέφωνο παρέμενε ανοικτό δίνοντας τη δυνατότητα στην αστυνομία να εντοπίσει την τοποθεσία που βρίσκονταν και να πάει να τους συλλάβει.

Τελικά οι δύο άνδρες κατηγορούνται για απόπειρα διάρρηξης και κατοχή κλεμμένης ιδιοκτησίας.

Βραβείο γκάφας για δύο ληστές που κάλεσαν μόνοι τους την αστυνομία [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Βραβείο γκάφας για δύο ληστές που κάλεσαν μόνοι τους την αστυνομία [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ