Μια ιδιάζουσα μουσική συνάντηση το βράδυ της Πέμπτης στο Σταυρό του Νότου plus – Αγγλόφωνο και ελληνόφωνο ροκ με στυλ - iefimerida.gr

Μια ιδιάζουσα μουσική συνάντηση το βράδυ της Πέμπτης στο Σταυρό του Νότου plus – Αγγλόφωνο και ελληνόφωνο ροκ με στυλ

Μια ιδιάζουσα μουσική συνάντηση το βράδυ της Πέμπτης στο Σταυρό του Νότου plus –
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο αθηναϊκά γκρουπ, η Μητέρα Φάλαινα Τυφλή και οι Empty Frame με εκλεκτικές συγγένειες, κοινές αναφορές και αντίστοιχες επιρροές, με τους μεν να τραγουδούν στην αγγλική και τους δε στην ημεδαπή, συναντιούνται για να μοιραστούν τη φιλόξενη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus, αποχαιρετώντας έτσι την άνοιξη με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο.

EMPTY FRAME

Αφενός, οι Empty Frame, έχοντας ήδη ένα άλμπουμ στο ενεργητικό τους που ο κόσμος τους ζητάει να το ακούσει ζωντανά ξανά και ξανά, αλλά και με ολοκαίνουργια τραγούδια στις αποσκευές τους, έρχονται για πρώτη φορά στη γειτονιά του Σταυρού του Νότου για να γνωρίσουν νέους φίλους και να ανταμώσουν με τους παλαιούς και αφοσιωμένους συνοδοιπόρους τους. Φρεσκάδα, απαράμιλλες μελωδίες και συνθετικές ικανότητες, μια τελετουργία με φωνές, έγχορδα, μαντολίνα και ηλεκτρικές κιθάρες, οι Empty Frame ξέρουν ισορροπούν ανάμεσα σε σκοτεινές εικόνες και δυναμικά ξεσπάσματα και να κάνουν το κοινό τους να τους ακολουθεί όπου κι αν αυτοί επιλέξουν να εμφανιστούν.

http://www.emptyframe.net/

ΜΗΤΕΡΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΥΦΛΗ

Αφετέρου, η Μητέρα Φάλαινα Τυφλή, αυτό το πολυσυλλεκτικό, υποβρύχιο ωδικό κήτος που βρίσκεται εν μέσω ηχογραφήσεων για το δεύτερο του άλμπουμ, ένα άλμπουμ που κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο, αναδύεται χάριν ανάπαυλας από τις ηχογραφήσεις, αλλά και για να προσφέρει μια μικρή γεύση από τα καινούργια της τραγούδια, με ανανεωμένη σύνθεση και διάθεση. 10 άτομα επί σκηνής, με τα έγχορδα, τα πνευστά και το πιάνο να συνομιλούν με τα τύμπανα, τις φωνές, το μπάσο και τις κιθάρες, όλα συνεισφέρουν σε μια παλέτα μοναδικών ηχοχρωμάτων που συνθέτει μια ατμόσφαιρα άλλοτε ταξιδιάρικη, άλλοτε κινηματογραφική, άλλοτε νοσταλγική ή ακόμα και εκρηκτική. Ραντεβού στο βυθό... του Σταυρού του Νότου Plus!

www.falaina.gr

www.vimeo.com/falaina

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ PLUS

ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΦΡΑΝΤΖΗ 14, Ν. ΚΟΣΜΟΣ

ΤΗΛ.: 210 9226975

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00

Έναρξη: 22.15

Είσοδος: 10€ (με μπίρα ή κρασί)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ