Νίκησε στην Τρίπολη κι έπιασε κορυφή ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ - iefimerida.gr

Νίκησε στην Τρίπολη κι έπιασε κορυφή ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια του ΠΑΟΚ, δυο του ΠΑΟΚ, τρεις και τα κατάφερε. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε την πρώτη της νίκη στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας επικρατώντας 1-2 του Αστέρα στην Τρίπολη. Με αυτό το αποτέλεσμα ο «Δικέφαλος» του Βορρά έπιασε στην κορυφή τον ΠΑΣ Γιάννινα παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Ατρόμητο.

Φαίνεται πως οι ομιλίες του Ιβάν Σαββίδη και η εφιαλτική προοπτική απώλειας της δεύτερης θέσης, άρα και της συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League αφύπνισαν τον ΠΑΟΚ που έπρεπε να φτάσει στην τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ για να παίξει ποδόσφαιρο και να δείξει πως όντως είναι το φαβορί.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον Αστέρα Τρίπολης που μετά τον τελικό Κυπέλλου συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις και παραμένει δίχως νίκη, αλλά και πάλι δυσκολεύτηκε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ. Το σκορ άνοιξε στο 78' Αθανασιάδης, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες είχε βρεθεί στο στόχαστρο των οπαδών του ΠΑΟΚ, και δύο λεπτά αργότερα ο Κατσουράνης καθάρισε το ματς. Ο Αστέρας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 90' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Περόνε.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σέτι (64' Κάφα), Ουσέρο, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Κοντοές, Καλαντζής (46' Ναβάρο), Ράγιος, Ντε Μπλάσις (79' Λέντσε), Περόνε.

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Έτο, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντεφελντ, Ρομπέρ, Λάζαρ, Κάτσε, Σαλπιγγίδης (65' Αθανασιάδης), Βούκιτς (74' Γεωργιάδης), Ολίσε (85' Λόρενς).

Κίτρινες κάρτες: Κουρμπέλης, Τσαμπούρης, Λάζαρ, Ετο, Βούκιτς, Αθανασιάδης

Κόκκινες κάρτες: Σίλντενφελντ

Νίκησε στην Τρίπολη κι έπιασε κορυφή ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ | iefimerida.gr 0

Νωρίτερα σε ένα αρκετά καλό ματς ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπόρεσε να κάνει το τρία στα τρία. Επηρεασμένη από την αρνητική εισήγηση της ΕΠΟ στο θέμα της αδειοδότησης που θέτει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή του συμμετοχή, η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου δέχτηκε νωρίς το γκολ, μόλις στο 3' από τον Καραγκούνη. Κατάφερε, ωστόσο να αντιδράσει στο 34' με τον Τσουκαλά και να κρατήσει την ισοπαλία παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 42' οπότε αποβλήθηκε για «δολοφονικό μαρκάρισμα» ο Κεϊτά. Με δέκα τελείωσε το ματς και ο Ατρόμητος, αφού στο 55' αποβλήθηκε ο Ουντότζι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Πάντος (9' Ντάσιος), Μιχαήλ, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Γεωργίου (54' Λίλα), Κοροβέσης, Ντε Βιντσέντι (90' Νάκος), Ίλιτς

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Ράντμαν, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Σκόνδρας, Νάστος, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (70' Πίτου Γκαρσία), Ουντότζι, Καραγκούνης (60' Μπρίτο), Σουμπίνιο, Ναπολεόνι (85' Κούτσι).

Κίτρινες: 32' Ντε Βινσέντι, 58' Κοροβέσης, 92' Λίλα - 29' Δημούτσος, 32' Ταυλαρίδης, 53' Ουντότζι, 90' Φυτανίδης, 92' Μπρίτο

Κόκκινες: 41' Κεϊτά - 56' Ουντότζι (2η κίτρ.)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ