Στα άδυτα του πιο περίεργου, παράνομου, πριβέ μπαρ, μέσα σε δεξαμενή νερού [εικόνες] - iefimerida.gr

Στα άδυτα του πιο περίεργου, παράνομου, πριβέ μπαρ, μέσα σε δεξαμενή νερού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είσοδός του είναι μια καταπακτή. Ανοίγει μόνο κατ' εντολήν των προσκεκλημένων επισκεπτών. Υπό το φως των κεριών αποκαλύπτεται το vintage ντεκόρ που συνοδεύεται από τη δυνατή μουσική, η οποία καλύπτει τις ομιλίες και φυσικά άφθονο ποτό. Το Night Heron είναι το πιο underground πριβέ μπαρ στη Νέα Υόρκη.

Αν και ο πιο σωστός χαρακτηρισμός είναι μπαράκι, διότι δεν είναι μεγαλύτερο από ένα ασανσέρ εμπορευμάτων. Ή καλύτερα το μέγεθός του είναι ίσο με μια δεξαμενή νερού. Διότι, βρίσκεται μέσα σε μια δεξαμενή νερού!

Μέσα στο Night Heron συνωστίζονται περίπου 15 καλεσμένοι, μια μπάντα που παίζει live μουσική ανεβασμένη σε πλατφόρμα και το προσωπικό που επικοινωνεί μέσω ειδικού κυκλώματος προκειμένου να είναι σίγουρο πως το πάρτι δεν έχει γίνει αντιληπτό στον έξω κόσμο. Στην περίπτωση που... σκάσει η αστυνομία υπάρχουν ειδικά σχέδια διαφυγής. Οχι εύκολα είναι η αλήθεια, αφού δεν έχεις και πολλές διεξόδους όταν είσαι ανεβασμένος καμιά δεκαριά μέτρα πάνω από τη γη και βρίσκεσαι μέσα σε μια δεξαμενή.

Αυτή είναι η νυχτερινή ζωή μέσα στο παράνομο κλαμπάκι που δημιούργησε μια ομάδα... ανήσυχων καλλιτεχνών μέσα σε μια εγκατελειμένη δεξαμενή νερού πάνω από ένα κενό κτίριο στην περιοχή Τσέλσι. Το Night Heron άνοιξε τον Μάρτιο και το τελευταίο σαββατοκύριακο του Μαϊου ρίχνει αυλαία. Είναι ένα πριβέ, παράνομο κλαμπ.

Για να αποκτήσεις δικαίωμα πρόσβασης στο κλαμπ έπρεπε να ακολουθηθεί ένα ολόκληρο τελετουργικό. Ενας από τους προηγούμενους καλεσμένους να σου παραδώσει ένα ρολόι τσέπης, να σου δώσει ελάχιστες πληροφορίες για το κλαμπ, να εμφανιστείς σε συγκεκριμένη διεύθυνση, σε συγκεκριμένη ώρα και να καλέσεις έναν συγκεκριμένο αριθμό που κρύβεται μέσα στο ρολόι.

Επειτα μυστηριώδεις βοηθοί να σε βοηθήσουν να περάσεις μέσα από ένα ημικατεδαφισμένο κτίριο σε ένα άλλο κι από εκεί να ανέβεις 12 ορόφους για να φτάσεις στην ταράτσα, όπου πρέπει να σκαρφαλώσεις στη σκάλα για να φτάσεις στην είσοδο όπου πρέπει να παραδώσεις το ρολόι, εκτός αν θέλεις να το αγοράσεις φεύγοντας το βράδυ προκειμένου να το δώσεις σε κάποιον άλλο και να συνεχίσεις την αλυσίδα των πριβέ προσκλήσεων. Ούτε σε ταινία του Παπακαλιάτη δεν γίνονται αυτά.

Στα άδυτα του πιο περίεργου, παράνομου, πριβέ μπαρ, μέσα σε δεξαμενή νερού [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Στα άδυτα του πιο περίεργου, παράνομου, πριβέ μπαρ, μέσα σε δεξαμενή νερού [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Στα άδυτα του πιο περίεργου, παράνομου, πριβέ μπαρ, μέσα σε δεξαμενή νερού [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Στα άδυτα του πιο περίεργου, παράνομου, πριβέ μπαρ, μέσα σε δεξαμενή νερού [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Στα άδυτα του πιο περίεργου, παράνομου, πριβέ μπαρ, μέσα σε δεξαμενή νερού [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Στα άδυτα του πιο περίεργου, παράνομου, πριβέ μπαρ, μέσα σε δεξαμενή νερού [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Στα άδυτα του πιο περίεργου, παράνομου, πριβέ μπαρ, μέσα σε δεξαμενή νερού [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Στα άδυτα του πιο περίεργου, παράνομου, πριβέ μπαρ, μέσα σε δεξαμενή νερού [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Στα άδυτα του πιο περίεργου, παράνομου, πριβέ μπαρ, μέσα σε δεξαμενή νερού [εικόνες] | iefimerida.gr 8

ΠΗΓΗ: ΝΥ Times

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ