Ποιος είναι ο 50χρονος παρουσιαστής που θηλάζει ακόμη [βίντεο] - iefimerida.gr

Ποιος είναι ο 50χρονος παρουσιαστής που θηλάζει ακόμη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να διανύει ήδη τη δεύτερη πεντηκονταετία της ζωής του, ωστόσο, θηλάζει ακόμη και μάλιστα δεν διστάζει να το κάνει και ζωντανά στο αέρα της τηλεοπτικής του εκπομπής.

Ο λόγος για τον Ολλανδό παρουσιαστή Πολ ντε Λιβ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, «Langs de Leeuw», με θέμα της ιδέα που προωθεί μια φιλανθρωπική οργάνωση περί ανταλλαγής του μητρικού γάλακτος, δεν δίστασε να πιει γάλα απευθείας από το στήθος μιας από τις καλεσμένες του.

Αρχικά ρώτησε μια από τις γυναίκες αν το μητρικό γάλα είναι πιο νόστιμο και γλυκό και στη συνέχεια αν θα μπορούσε να δοκιμάσει. Μια από τις καλεσμένες του απάντησε θετικά. Ωστόσο του είπε ότι μπορεί να πιει από αυτό που είχε αποθηκεύσει στο μπουκάλι. Ο Πολ ντε Λιβ, όμως, επέμενε, λέγοντας ότι ήθελε να δοκιμάσει απευθείας από την πηγή.

«Αν δε με δαγκώσεις, μπορείς να δοκιμάσεις» του απάντησε εκείνη και εκείνος, φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ