Ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπα για το τέλος του ηθοποιού και την κηδεία - iefimerida.gr

Ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπα για το τέλος του ηθοποιού και την κηδεία

Ο θειός του Τόμας Πρωτόπαπα για το τέλος του ηθοποιού και την κηδεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το τέλος του ανιψιού του, Τόμας Πρωτόπαπας και την κηδεία μίλησε ο θείος του ηθοποιού Γιώργος ο οποίος παράλληλα, θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες της οικογένειας προς το νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΑΤ και όλους όσοι τους συμπαραστάθηκαν στο Γολγοθά που ανέβηκαν τις τελευταίες 66 ημέρες.ΚΑΤ, Τατιάνα Στεφανίδου, ανιψιός, θείος, οικογένεια, Αττική Οδός, βαν, γιατρός, νοσηλευτικό προσωπικό, συναίσθημα,

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Star ο κ. Πρωτόπαπας τόνισε ότι «από εδώ και πέρα αρχίζουν οι ιδιωτικές στιγμές της οικογένειας. Οτιδήποτε ακολουθήσει θα είναι σε πολύ ιδιωτικό πλαίσιο γιατί η απώλεια είναι ιδιωτική υπόθεση πια».

Ερωτώμενος για την κηδεία του 26χρονου και το σενάριο για καύση στο εξωτερικό, απέφυγε να απαντήσει λέγοντας πως είναι κάτι το οποίο ακόμη δεν έχει αποφασισθεί: «Θα είναι σε επίπεδο καθαρά οικογενειακό. Τόσο ο αδερφός μου, όσο και η νύφη μου, δεν είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να το διαχειριστούν όλο αυτό. Μπορεί να πέρασαν 66 μέρες αναμονής, όμως, η απώλεια είναι η έναρξη ενός καινούργιου και διαφορετικού πόνου. Όταν ξεκαθαρίσει στο μυαλό τους τι ακριβώς θέλουν, σίγουρα θα υπάρχει κάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφερόμενος στο τροχαίο και στον οδηγό του βαν της Αττικής Οδού που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του Τόμας Πρωτόπαπα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο νεαρός ηθοποιός ο θείος του του ηθοποιού είπε: «Το συναίσθημα της απουσίας δεν γιατρεύεται και δεν μειώνεται. Τα υπόλοιπα συναισθήματα πρέπει να έχουν έναν έλεγχο πολιτισμού, γιατί ακόμα κι αν φτάσεις σε ένα άλλο επίπεδο, τίποτα δεν γυρνάει πίσω».

Στο Λονδίνο η κηδεία

Οπως έγινε γνωστό αργά το απόγευμα της Τετάρτης η οικογένεια του Τόμας Πρωτόπαπα αποφάσισε η ταφή του να γίνει στο Λονδίνο, όπου και υπάρχει ο οικογενειακός τάφος της μητέρας του Αλισον.

Την Παρασκευή ή το Σάββατο, θα ψαλεί μια επιμνημόσυνη δέηση για να μπορέσουν οι φίλοι του να πουν τον τελευταίο αντίο και στη συνέχεια τη σορός του άτυχου ηθοποιού θα μεταφερθεί στο Λονδίνο για να γίνει η ταφή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ