Ο γύρος της Ελλάδας με μια Vespa [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο γύρος της Ελλάδας με μια Vespa [εικόνες]

Ο γύρος της Ελλάδας με μια Vespa [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα διαφορετικό γύρο της Ελλάδας θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι πολίτες και τουρίστες αρκετών περιοχών της χώρας την επόμενη μέρα.

Το ταξίδι ξεκίνησε από την Κρήτη και από κει θα συνεχιστεί στην Πελοπόννησο, μετά σε Ηπειρο, Μακεδονία, Θεσσαλία για να καταλήξει μέσω Εύβοιας στην Αθήνα.

Η συνολική διαδρομή θα υπερβεί τα 2000 χλμ. Οι καθημερινές διαδρομές δε θα ξεπερνούν τα 270 χλμ. ημερησίως. Το ταξίδι θα γίνει με τη μορφή σκυταλοδρομίας, θα μετέχουν δηλαδή σε κάθε κομμάτι του τα μέλη του τοπικού συλλόγου φίλων Vespa, ενώ όσοι θέλουν μπορούν να μετέχουν σε όλη τη διαδρομή.

Ο γύρος της Ελλάδας με μια Vespa [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Ο πυρήνας ξεκινάει με 10 άτομα αλλά στο τέλος της διαδρομής θα έχουμε ξεπεράσει τους 200» σημειώνουν χαρακτηριστικά τα μέλη του forum.

Παράλληλα, τα μέλη του Vespa Forum Hellas επέλεξαν αυτό το ταξίδι για να διαφημίσουν την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο, καθώς υπάρχουν θαυμαστές της δημοφιλούς μοτοσυκλέτας σε όλο τον κόσμο.

Ο γύρος της Ελλάδας με μια Vespa [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ