Το ασύλληπτο ρατσιστικό παραλήρημα μεσήλικης εναντίον μετανάστη: Γιατί είσαι σε αυτή τη χώρα; [βίντεο] - iefimerida.gr

Το ασύλληπτο ρατσιστικό παραλήρημα μεσήλικης εναντίον μετανάστη: Γιατί είσαι σε αυτή τη χώρα; [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aίσθηση προκαλεί το βίντεο με την απρόκλητη ρατσιστική επίθεση που εξαπέλυσε μια μεσήλικη γυναίκα εναντίον ενός νεαρού αφροαμερικανού άντρα μέσα σε λεωφορείο στη Βρετανια.

«Γιατί βρίσκεσαι σε αυτή τη χώρα; Πες μου γιατί» ακούγεται να αναρωτιέται η γυναίκα. Τα περισσότερα από όσα λέει η συγκεκριμένη γυναίκα είναι ακατανόητα ωστόσο, ακούγεται να λέει σε κάποιο σημείο απευθυνόμενη στους άλλους επιβάτες του λεωφορείου που παρακολουθούν σαστισμένοι «είσαι γ@μημέν@ άσχημη» και άλλα παρόμοια, ενώ σε κάποια στιγμή φαίνεται να σηκώνει τη γροθιά της εναντίον ενός άλλου άνδρα.

Η Βρετανική αστυνομία έχει βάλει στο μικροσκόπιό της μια σειρά βίντεο με ανάλογες επιθέσεις που σημειώνονται σε διάφορα μέσα μεταφοράς προσπαθώντας να εντοπίσους τους δράστες. Το φαινόμενο έχει λάβει ιδιαίτερες διαστάσεις το τελευταίο διάστημα και εξετάζεται το ποια μέτρα θα μπορούσαν να ληφθούν για τον περιορισμό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ