Δασκάλα σε μαθητή που φορούσε μπλούζα Μπερλουσκόνι: Να πάτε να πνιγείτε θα σας σκότωνα και τους δύο - iefimerida.gr

Δασκάλα σε μαθητή που φορούσε μπλούζα Μπερλουσκόνι: Να πάτε να πνιγείτε θα σας σκότωνα και τους δύο

Δασκάλα σε μαθητή που φορούσε μπλούζα Μπερλουσκόνι: Να πάτε να πνιγείτε θα σας σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώτο θέμα έγινε στην Ιταλία η ιστορία με μια καθηγήτρια η οποία υποχρέωσε έναν μαθητή της να βγάλει το μπλουζάκι που φορούσε με το πρόσωπο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και να το φορέσει ανάποδα ώστε να μη φαίνεται ο Ιταλός πολιτικός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας που ανήκει στον πρώην πρωθυπουργό, η καθηγήτρια, στην Καζέρτα της Καμπανίας, μόλις είδε το μπλουζάκι επέπληξε τον μαθητή και του ζήτησε να το φορέσει ανάποδα.

Στη μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς του μαθητή στις αστυνομικές αρχές αναφέρεται ότι η καθηγήτρια είπε στον 16χρονο μαθητή: «Να πάτε να πνιγείτε, κι εσύ κι ο Μπερλουσκόνι» και «Θα σας σκότωνα και τους δύο».

Ο διευθυντής του σχολείου διαβεβαίωσε την εφημερίδα Ιλ Τζορνάλε ότι θα επιβληθεί πρόστιμο στην καθηγήτρια για τη συμπεριφορά της. Στο δημοσίευμα υποστηρίζεται ότι το παιδί υπέστη ψυχολογικά τραύματα και θέλει να αλλάξει σχολείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ