ΠΑΣΟΚ: Δεν φταίει ο Βενιζέλος, δεν του είχαν δώσει το διαβιβαστικό για τη λίστα Λαγκάρντ - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Δεν φταίει ο Βενιζέλος, δεν του είχαν δώσει το διαβιβαστικό για τη λίστα Λαγκάρντ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα βέλη τους προς τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου αλλά και τον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη, εκτοξεύουν πηγές από την Ιπποκράτους, οι οποίες τονίζουν ότι οι δύο προαναφερόμενοι δεν ενημέρωσαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο - που ανέλαβε εν συνεχεία το υπουργείο Οικονομικών- για την ύπαρξη του διαβιβαστικού εγγράφου από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών που συνόδευε τη λίστα Λαγκάρντ.

«Το διαβιβαστικό έγγραφο του Γαλλικού Υπουργείου Οικονομικών του Σεπτεμβρίου 2010 που συνόδευε το cd της λεγόμενης λίστας Λαγκάρντ και παραλήφθηκε προσωπικά από τον τότε Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, ανεξάρτητα από τη νομική του σημασία ,δεν είχε τεθεί υπόψη των αρμοδίων υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών και του επόμενου Υπουργού που ενημερώθηκε από τον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ» αναφέρουν χαρακτηριστικά κύκλοι ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα κάνουν λόγο για μια «απελπισμένη προσπάθεια» από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ να εμπλέξει τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο στην υπόθεση της λίστας, προσπάθεια που, όπως τονίζουν, βασίστηκε σε πανηγυρικώς αποδεδειγμένα αλλεπάλληλα ψεύδη και εγκληματικά οργανωμένες κινήσεις παρασκηνίου .

«Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ακόμη δεν συνετίστηκαν οι υπεύθυνοι του ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγουν πηγές από την Ιπποκράτους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ