Ποια Χολιγουντιανή σταρ παραλίγο να καεί ζωντανή σε πάρτι στις Κάννες - iefimerida.gr

Ποια Χολιγουντιανή σταρ παραλίγο να καεί ζωντανή σε πάρτι στις Κάννες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να καεί ζωντανή κόντεψε η διάσημη πρωταγωνίστρια Τζένιφερ Λόρενς κατά τη διάρκεια ενός πάρτι που δόθηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ των Καννών.

Συγκεκριμένα, η Τζένιφερ Λόρενς μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Λάιαμ Χέμσγουορθ, έδινα ντο παρόν στο πάρτι που δινόταν για τη νέα τους ταινία με τίτλο «Hunger Games: Catching Fire», η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον επόμενο Νοέμβριο.

Αν παίζατε σε μια ταινία που είχε στον τίτλο της τη λέξη φωτιά και παραλίγο να αρπάζατε φωτιά στο πάρτι της ταινίας σας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ των Καννών, δεν θα ήταν τουλάχιστον τραγικό;

Καθώς κάθονταν σε έναν καναπέ στο VIP μέρος του πάρτι μια ψηλή στήλη με μια πιατέλα με κεριά στην κορυφή έπεσε πάνω τους. Ευτυχώς αντέδρασαν γρήγορα και δεν τραυματίστηκε κανείς σε αυτό το αναπάντεχο παιχνίδι με τη φωτιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ