Τέλος ο Νικοπολίδης από τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Τέλος ο Νικοπολίδης από τον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα το «διαζύγιο» του Αντώνη Νικοπολίδη με τον Ολυμπιακό. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε πως η συνεργασία των δύο πλευρών λύθηκε κοινή συναινέσει, αλλά επισημαίνει πως ο πρώην τερματοφύλακας θα «παραμείνει μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού».

Η ανακοίνωση δεν εξέπληξε κανέναν, καθώς ο Νικοπολίδης, πρώην προπονητής και μέλος του τεχνικού τιμ των Πειραιωτών, φερόταν να επιθυμεί πιο ενεργό ρόλο και νιώθει έτοιμος να αναλάβει το «τιμόνι» σε μία ομάδα. Αυτός ήταν και ο λόγος που είχε ζητήσει από τη διοίκηση τη συνάντηση της Τρίτης. Πάντως και οι δύο πλευρές αφήνουν ανοιχτή την πόρτα για μελλοντική συνεργασία.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Νικοπολίδη και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του. Ο Αντώνης Νικοπολίδης ήταν και θα παραμείνει ένα μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ