Ξεκινά σήμερα το πολυσυλλεκτικό φεστιβάλ Love Is Like Oxygene - iefimerida.gr

Ξεκινά σήμερα το πολυσυλλεκτικό φεστιβάλ Love Is Like Oxygene

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ομάδα καλλιτεχνών «Love Is Like Oxygene» διοργανώνει ένα πολυσυλλεκτικό φεστιβάλ, το «Love Is Like Oxygene Festival» από τις 22 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2013.

Την Τετάρτη 22 Μαΐου είναι η έναρξη του φεστιβάλ "Love Is Like Oxygene" διάρκειας 12 ημερών, που θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο "The Artist", στο Χαλάνδρι.

30 εικαστικοί (ζωγράφοι, φωτογράφοι, εικονογράφοι, γλύπτες), θα παρουσιάσουν τα έργα τους περιστρεφόμενοι γύρω από το υπέρτατο και μοναδικό συναίσθημα "Την Αγάπη"! Θα ακολουθήσουν μία σειρά από συζητήσεις με ψυχολόγους, συγγραφείς, σκηνοθέτες, ανθρώπους της τέχνης.

Ποιητικές βραδιές με ανθρώπους καταξιωμένους ο καθένας στον χώρο του.

Lives με τα συγκροτήματα και τραγουδιστές (Penny and the swinging cats, Empty Frame, Lovefools, Αλεξάνδρα Κλάδη, Λεωνίδα Μαριδάκη, Λευτέρη Δούρο).

Workshops αυτοβελτίωσης, Yoga, Tango, Bιωματικά Eργαστήρια καθώς και ένα Kινηματογραφικό Eργαστήρι με την προβολή της ταινίας του Vim Wenders «Τα φτερά του έρωτα», την οποία θα ακολουθήσει ανάλυση.

Τέλος, θα διοργανωθεί Bazaar κοσμημάτων και αντικειμένων. Καθημερινά θα παίζουν θεματικά mixtape.

Σ' αυτές τις 12 φεστιβαλικές μέρες θα προσπαθήσουν να αναδείξουν τη σημασία της αγάπης, να την προσφέρουν και να τη δεχτούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Πολυχώρος "The Artist" Κολοκοτρώνη 24, Χαλάνδρι

Τηλέφωνο: 2130252668

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ