«Ο γάμος μου με την Ανιστον φταίει που ήμουν μαλθακός και τεμπέλης», λέει ο Πιτ - iefimerida.gr

«Ο γάμος μου με την Ανιστον φταίει που ήμουν μαλθακός και τεμπέλης», λέει ο Πιτ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον «ελαττωματικό» γάμο του με την Τζένιφερ Ανιστον μίλησε -εμμέσως πλην σαφώς- ο Μπραντ Πιτ στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Esquire.

«Άρχισα να σιχαίνομαι τον εαυτό μου. Καθόμουν συνέχεια στον καναπέ, κρατώντας ένα τσιγάρο με μαριχουάνα και κρυβόμουν από τον κόσμο. Ημουν αξιολύπητος. Θεωρώ ότι σίγουρα ο γάμος μου (σ.σ. με την Ανιστον) είχε σχέση με αυτό. Κυρίως επειδή προσπαθούσα να προσποιηθώ ότι ήταν κάτι που δεν ήταν».

Η συγκεκριμένη δήλωση του Μπραντ Πιτ στο περιοδικό Parade το 2011 ήταν, μέχρι τώρα, ό,τι σκληρότερο έχει πει για τον γάμο του με την Ελληνοαμερικανίδα σταρ. Ο οποίος όλοι ξέρουμε πως τελείωσε όταν εμφανίσθηκε στο προσκήνιο η Αντζελίνα Τζολί.

Αυτή τη φορά ο Πιτ -στα πλαίσια της συνέντευξής του στο Esquire- προχώρησε την αυτοκριτική του ένα βήμα παραπάνω εξηγώντας πως του ήρθε «επιφοίτηση» να αλλάξει τη ζωή του όταν συνειδητοποίησε πόσα χρόνια έχασε «Είχα καεί. Είχα χαραμίσει ολόκληρα χρόνια κάνοντας τίποτα και χαραμίζοντας τις ευκαιρίες που είχα. Μέχρι που έκανα, πριν δέκα χρόνια, μια συνειδητή επιλογή να αλλάξω».

Προφανώς είναι καλό πράγμα για έναν άνθρωπο να αναθεωρεί τη ζωή του, όταν αυτή είναι τόσο χάλια. Το κακό είναι ότι τα χρόνια στα οποία αναφέρεται ο Πιτ είναι ακριβώς εκείνα που ήταν παντρεμένος με την Ανιστον (με την οποία γνωρίστηκαν το 1998, παντρεύτηκαν το 2000 και χώρισαν το 2005).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ