Ερχονται τα iWatch - Ξεκίνησε η παραγωγή των έξυπνων ρολογιών της Apple - iefimerida.gr

Ερχονται τα iWatch - Ξεκίνησε η παραγωγή των έξυπνων ρολογιών της Apple

Ερχονται τα iWatch - Ξεκίνησε η παραγωγή των έξυπνων ρολογιών της Apple
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Apple φαίνεται πως επιλέγει OLED οθόνες για τα νέα έξυπνα ρολόγια της iWatch, των οποίων η παραγωγή ξεκίνησε ήδη από τι Foxconn, σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες.

Οπως αναφέρει το ταϊβανέζικο Economic Daily News η Apple δοκιμάζει OLED οθόνες 1,5 ιντσών για το iWatch και η Foxconn έχει ήδη ξεκινήσει να τα παράγει.

Είναι κοινό μυστικό ότι η Apple δεν συμπαθεί τις OLED οθόνες, αφού για τις συσκευές της συνήθως χρησιμοποιεί LCD IPS οθόνες οι οποίες προσφέρουν καλύτερη ακρίβεια στο χρώμα απ' ό,τι οι OLED.

Ωστόσο, οι OLED είναι ενεργειακά πιο οικονομικές από τις LCD, γι' αυτό και, σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple φαίνεται να επιλέγει OLED οθόνη για το iWatch.

Στο ίδιο δημοσίευμα, η Economic Daily News ισχυρίζεται ότι η Apple έχει κάνει ήδη τις πρώτες παραγγελίες iWatch στη Foxconn, ωστόσο ο αριθμός των κομματιών δεν είναι μεγάλος για αρχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ