Στο δικαστήριο ο αντιπρύτανης για το i-phone στη Nαταλία Δραγούμη - iefimerida.gr

Στο δικαστήριο ο αντιπρύτανης για το i-phone στη Nαταλία Δραγούμη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης αναμένεται να καθίσει σήμερα ο αντιπρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γιάννης Παντής για την γνωστή υπόθεση του i-phone που δώρισε στη Ναταλία Δραγούμη με έξοδα του δημοσίου.

Βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της απιστίας, διότι με δαπάνες του Ιδρύματος δώρισε στην ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Γιάννης Παντής πλήρωσε το i-phone με χρήματα της εταιρίας αξιοποίησης του πανεπιστημίου προκειμένου να πείσει τη Ναταλία Δραγούμη να διδάξει στο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Ο αντιπρύτανης υποστηρίζει ότι ο ίδιος ουδέποτε έκανε δώρο στην ηθοποιό, αλλά το κινητό χάρισε εν αγνοία του διευθυντής καταστήματος του ΑΠΘ, ο οποίος απομακρύνθηκε αμέσως μόλις αποκαλύφθηκε το περιστατικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ