Το ξέσπασμα της αδελφής της 23χρονης Φαίης: Δεν υπήρχε ερωτικό τρίγωνο... - iefimerida.gr

Το ξέσπασμα της αδελφής της 23χρονης Φαίης: Δεν υπήρχε ερωτικό τρίγωνο...

Το ξέσπασμα της αδελφής της 23χρονης Φαίης: Δεν υπήρχε ερωτικό τρίγωνο...
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τιμωρία των υπευθύνων, δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής ζητά η Μαρία Ελενα, αδελφή της άτυχης 23χρονης Φαίης από τη Νέα Μάκρη, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της με αποτέλεσμα να πεθάνει ύστερα από αρκετές ημέρες νοσηλείας στην εντατική.

Η αδελφή της 23χρονης Φαίης βρέθηκε και αυτή μπλεγμένη στην υπόθεση, με τον κατηγορούμενο να υποστηρίζει ότι διατηρούσε παράλληλα και με τις δύο αδελφές σχέση.

Μέσω του συνηγόρου της, Θανάση Πλεύρη, η 32χρονη Μαρία Ελενα υποστηρίζει ότι «δεν υπάρχει ερωτικό τρίγωνο, ο κατηγορούμενος μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Είναι ένα έγκλημα που δεν σχετίζεται με κανένα παρελθόν».

Υπενθυμίζεται ότι η εντυπωσιακή Μαρία Ελενα παραδέχτηκε πως αρχικά είχε πει ψέματα στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, καθώς σύμφωνα με την ίδια είχε δεχθεί πίεση από τον κατηγορούμενο ο οποίος την απείλησε ότι θα κατέστρεφε εκείνη και την αδελφή της.​

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ