H τελευταία συνέντευξη του Τόμας Πρωτόπαπα: Αν, χτύπα ξύλο, γίνει κανένα ατύχημα... [βίντεο] - iefimerida.gr

H τελευταία συνέντευξη του Τόμας Πρωτόπαπα: Αν, χτύπα ξύλο, γίνει κανένα ατύχημα... [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την πρεμιέρα της εκπομπής Dr Cook προετοιμαζόταν ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας τις ημέρες πριν εκείνο το πρωινό της Κυριακής στην Αττική Οδό, όταν και ενεπλάκη στο τροχαίο που στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, είχε παραχωρήσει και διάφορες συνεντεύξεις, τηλεοπτικές αλλά και έντυπες.

Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, τέσσερις ημέρες δηλαδή πριν από το μοιραίο δυστύχημα είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «JOY» του ΣΚΑΪ.

Το συγκλονιστικό της συγκεκριμένης συνέντευξης είναι το γεγονός ότι ο ηθοποιός αναφερόμενος στην εξωτερική του εμφάνιση είχε πει πως τα πάντα μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, λόγω, για παράδειγμα, ενός ατυχήματος.

«Η εξωτερική εμφάνιση χαλάει πολύ εύκολα. Οπότε προσπαθώ να γίνω ωραίος μέσα μου, ώστε άμα σε 30 χρόνια ή χτύπα ξύλο γίνει ένα ατύχημα ή οτιδήποτε και χαθεί αυτό το στοιχείο, να παραμείνω ωραίος μέσα μου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μερικές ημέρες πριν από το τροχαίο είχε φωτογραφηθεί στον Ιππικό Ομιλο Τατοΐου για το κυπριακό περιοδικό «Down Town», πλάι στα άλογα που τόσο λάτρευε.

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 26 ετών, ύστερα από δέκα εβδομάδες νοσηλείας στην εντατική του ΚΑΤ, το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαΐου (διαβάστε τη σχετική είδηση πατώντας ΕΔΩ).

H τελευταία συνέντευξη του Τόμας Πρωτόπαπα: Αν, χτύπα ξύλο, γίνει κανένα ατύχημα... [βίντεο] | iefimerida.gr 0
H τελευταία συνέντευξη του Τόμας Πρωτόπαπα: Αν, χτύπα ξύλο, γίνει κανένα ατύχημα... [βίντεο] | iefimerida.gr 1
H τελευταία συνέντευξη του Τόμας Πρωτόπαπα: Αν, χτύπα ξύλο, γίνει κανένα ατύχημα... [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ