O Σαμαράς πήγε στον Παπούλια και απήγγειλε Οδυσσέα Ελύτη - iefimerida.gr

O Σαμαράς πήγε στον Παπούλια και απήγγειλε Οδυσσέα Ελύτη

O Σαμαράς πήγε στον Παπούλια και απήγγειλε Ελύτη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαγγέλοντας στίχους από το ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη «Κήποι με τις Αυταπάτες» έδωσε το στίγμα του ταξιδιού του στην Κίνα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

«Πολύ καλό το ταξίδι» είπε ο κ. Παπούλιας. «Θα ακολουθήσουν κι άλλα» σημείωσε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «επειδή πρέπει να διαμορφώνουμε ευκαιρία για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Γίνεται με αυτόν τον τρόπο σαφές ότι η Ελλάδα επιστρέφει δυναμικά σε χώρους, που της αξίζει να έχει επαφές, και να μπορέσει να δημιουργήσει ευκαιρίες επενδύσεων για να μειωθεί η ανεργία, ειδικά στους νέους που είναι και το κυριότερο μέλημά μου».

«Χωρίς follow up, δεν γίνεται» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Για να το πω με τα λόγια του Ελύτη "πρέπει να είμαστε του ολίγου και του ακριβούς"» κατάληξε ο κ. Σαμαράς ο οποίος δήλωσε εκστασιαμένος από τη Σανγκάη την οποία χαρακτήρισε «άλλο κόσμο».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ