Οταν έκλαψε ο Ντάγκλας - Το πιο συγκινητικό στιγμιότυπο του φεστιβάλ των Κανών - iefimerida.gr

Οταν έκλαψε ο Ντάγκλας - Το πιο συγκινητικό στιγμιότυπο του φεστιβάλ των Κανών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεσημέρι της Τρίτης οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του Palais κατέγραψαν τη στιγμή που ο σταρ του Χόλιγουντ Μάικλ Ντάγκλας βούρκωνε ενώπιόν τους.

Ο 68χρονος ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν θυμήθηκε ότι την εποχή που έκλεινε τη συμφωνία για να παίξει στην ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ «Behind the Candelabra», του είχε μόλις ανακοινωθεί ότι πάσχει από καρκίνο.

«Εκείνη τη δύσκολη ώρα βρέθηκαν όλοι αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι δίπλα μου και με βοήθησαν να παραμείνω όρθιος» είπε ο ηθοποιός.

Η ιστορία της ταινίας εστιάζει στη σχέση του Λιμπεράτσε με τον Σκοτ Θόρσον που υποδύεται ο Ματ Ντέιμον, έναν από τους εραστές του πιανίστα στη δεκαετία του 1970.

Η σχέση τους πέρασε από πολλά στάδια αλλά έληξε άδοξα στα δικαστήρια, λίγα χρόνια πριν από τον θάνατο του Λιμπεράτσε από AIDS το 1987.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ