Ηρωίδες στα συντρίμμια - Οι γυναίκες που έσωσαν τα παιδιά από τη μανία του ανεμοστρόβιλου - iefimerida.gr

Ηρωίδες στα συντρίμμια - Οι γυναίκες που έσωσαν τα παιδιά από τη μανία του ανεμοστρόβιλου

Ηρωίδες στα συντρίμμια -Οι γυναίκες που έσωσαν τα παιδιά από τη μανία του ανεμοσ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Οκλαχόμα των ΗΠΑ δοκιμάστηκε από τη μανία της φύσης και ο καταστροφικός ανεμοστρόβιλος στην κυριολεξία ισοπέδωσε την περιοχή, παρασύροντας στο θάνατο τουλάχιστον 91 άτομα, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά.

Ο δολοφονικός ανεμοστρόβιλος στο πέρασμά του ισοπέδωσε τα πάντα και κατέστρεψε σπίτια, καταστήματα, αλλά και δύο σχολεία. Μέσα στον πανικό της τραγωδίας για ακόμη μία φορά κάποια πρόσωπα ξεχώρισαν με την αυταπάρνησή τους και την αυτοθυσία τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Σίνθια Λόου, δασκάλα της πρώτης τάξης του δημοτικού Briarwood ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένη από τα συντρίμμια του σχολείου.

Η γυναίκα είχε έσπευσε στην τουαλέτα του σχολείου όπου έξι παιδάκια είχαν βρει καταφύγιο και προκειμένου να τα προστατεύει, έβαλε το σώμα της πάνω τους, καλύπτοντάς τα. Οπως αναφέρει η Daily Mail, η δασκάλα τους έσωσε τη ζωή, ενώ η ίδια έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Μια άλλη ηρωίδα είναι μια μητέρα, η οποία κατάφερε να κρατήσει ζωντανά τα παιδιά της. Τα πήρε για να κρυφτούν στην μπανιέρα και όταν ο ανεμοστρόβιλος παραλίγο να παρασύρει την κόρη της, την έπιασε από τα μαλλιά για να τη σώσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ