«Πήγαμε στη Eurovision με πέντε ευρώ στην τσέπη», δηλώνει ο Ηλίας Κόζας - iefimerida.gr

«Πήγαμε στη Eurovision με πέντε ευρώ στην τσέπη», δηλώνει ο Ηλίας Κόζας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την έλλειψη χρημάτων που χαρακτήρισε τη φετινή συμμετοχή μας στη Eurovision μίλησε ο Ηλίας Κόζας σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Δεν πήραμε απολύτως τίποτα. Το κάναμε για την τιμή και τη δόξα». Αυτό δήλωσε ο τραγουδιστής των Koza Mostra στο Πρωινό μου σχετικά με τα χρήματα που δεν πήραν παρά την 6η θέση που κατέκτησαν στη φετινή Eurovision. Προσθέτοντας πως «ήμασταν με πέντε ευρώ στις τσέπες στη Eurovision».

Ενώ έκπληξη προκάλεσε το τι συνέβη όταν γύρισαν στην Αθήνα από το Μάλμε: «Για όσους δεν το γνωρίζουν, φτάσαμε στην Αθήνα από το Μάλμε και πήραμε το ΚΤΕΛ και πήγαμε στη Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι δημιουργήσαμε ένα "πρόβλημα" γιατί ήμασταν από Θεσσαλονίκη και πολλά άτομα. Σαφέστατα κάποιοι δεν έχουν αντιμετωπίσει ξανά τέτοιο πρόβλημα, σε κάποια πράγματα πιστεύω ότι θα πρέπει να είχαν οργανωθεί καλύτερα, αλλά τέλος πάντων τώρα τελείωσε όλο αυτό και κατανοούμε κι εμείς ότι μπορεί κάποια πράγματα να έπιασαν την παραγωγή εξ απροόπτου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eurovision Πρωινό mou Ηλίας Κόζας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ