Το Game of Thrones σε σύγχρονη έκδοση: Τι εταιρεία θα είχε ο κάθε οίκος [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Game of Thrones σε σύγχρονη έκδοση: Τι εταιρεία θα είχε ο κάθε οίκος [εικόνες]

Το Game of Thrones σε σύγχρονη έκδοση: Τι εταιρία θα είχε ο κάθε οίκος [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δημοφιλής σειρά Game of Thrones που έχει προκαλέσει παγκόσμιο ντελίριο, διαδραματίζεται σε έναν φανταστικό μεσαιωνικό κόσμο. Ωστόσο μία ομάδα σχεδιαστών αποφάσισε να μεταφέρει τους μεγάλους οίκους των Γουέστερος στη σύγχρονη εποχή ως... επιχειρήσεις!

Πλησιάζοντας στο τέλος της 3ης σεζον του Game of Thrones και παρακολουθώντας τις καταιγιστικές εξελίξεις, τα σενάρια και οι υποθέσεις για τη συνέχεια είναι καθημερινό φαινόμενο στο διαδίκτυο.

Στα πλαίσια αυτής της μανίας το shutterstock.com σε συνεργασία με τους σχεδιαστές του Mondayne, δημιούργησε το «Game of Brands», μία σειρά διαφημίσεων που δείχνουν τι επιχειρήσεις θα είχε ο κάθε οίκος των Γουέστερος αν ήταν εταιρεία στη σύγχρονη εποχή.

Targaryen – αερογραμμές
Ο μόνος οίκος που έχει πρόσβαση στον ουρανό. Στις φλέβες των Targaryen κυλάει αίμα δράκου και όπως φαίνεται από το πείσμα της Ντανέιρις, όταν πρόκειται να φτάσουν στον προορισμό τους δε τους σταματάει τίποτα. Οπότε οι εναέριες μετακινήσεις είναι ο τομέας τους.

Lannister -Τράπεζα
«Ενας Λάνιστερ πάντα πληρώνει τα χρέη του» είναι το μότο του οίκου που επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά στη σειρά. Ενας από τις πιο πλούσιους αλλά και επιβλητικούς οίκους των Γουεστερος ταιριάζει απόλυτα στη διαχείριση αλυσίδας τραπεζών.

Baratheon – Εταιρεία security
Μπορεί ο οίκος να είναι διασκορπισμένος χάρη στις αταξίες του Ρομπερτ Μπαράθεον και στα παιδιά που σκόρπιζε σε διάφορες γυναίκες του Κινγκς Λάντινγκ, ωστόσο όταν πρόκειται για δύναμη και προστασία, οι Μπαράθεον είναι οι ισχυρότεροι φρουροί

Stark – Ρούχα για σκι
Στο Γουιντερφελ ξέρουν καλά από κρύο και χειμώνα. Ο οίκος των Σταρκ έχει σήμα τον Ανταρόλυκο και γαλουχήθηκε στα παγωμένα βουνά του Βορρά, οπότε τι καλύτερη επιχείρηση θα τους ταίριαζε από τον εξοπλισμό για τα χιόνια

Greyjoy – Κρουαζιερόπλοια
Με μεγάλο ιστορικό στην πειρατεία, ο κάποτε ένδοξος οίκος των Σιδερένιων Νήσων που πλέον εκπροσωπείται από τον Θίον (ή οτι απέμεινε από αυτόν) στη σύγχρονη εποχή θα ήταν ιδανικός για να κατακτήσει τις θάλασσες.

Arryn – Κινητή τηλεφωνία
Διοικώντας τα βουνά του Eyrie, ο Οίκος Arryn βρίσκεται κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά πάνω από τα Γουέστερος. Ωστόσο, ενώ η απόσταση και η απομόνωση τους καθιστά απομακρυσμένους, έχουν δημιουργήσει ένα τέλειο δίκτυο επικοινωνίας κατά μήκος των Γουέστερος, ώστε να μαθαίνουν τα πάντα χωρίς να χρειάζεται να βρίσκονται εκεί. Γι' αυτό η κινητή τηλεφωνία είναι η ιδανική γι' αυτόν τον οίκο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ