Στο Πακιστάν απαγόρευσαν τις κάλτσες με τα σανδάλια στους δημόσιους υπαλλήλους - iefimerida.gr

Στο Πακιστάν απαγόρευσαν τις κάλτσες με τα σανδάλια στους δημόσιους υπαλλήλους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυβέρνηση του Πακιστάν εξέδωσε εγκύκλιο προς τους δημόσιους υπαλλήλους που τους προτρέπει να μη φοράνε κάλτσες, καθώς η χώρα κλείνει τα κλιματιστικά στις δημόσιες υπηρεσίες λόγω των σοβαρών προβλημάτων ενέργειας της χώρας τη στιγμή που η θερμοκρασία αγγίζει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Η κυβέρνηση έχει απενεργοποιήσει όλα τα κλιματιστικά στα γραφεία της, καθώς η χώρα υπομένει διακοπές ρεύματος που φτάνουν και τις 20 ώρες την ημέρα σε κάποιες περιοχές.

Όπως αναφέρει η οδηγία του υπουργικού συμβουλίου: "Δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη χρήση των κλιματιστικών σε δημόσιες υπηρεσίες μέχρι η χώρα να λάβει μέτρα για τη βελτίωση της ενεργειακής κατάστασης. Στο πλαίσιο λοιπόν ενός νέου κώδικα ντυσίματος, τα μοκασίνια και τα σανδάλια πρέπει να φοριούνται χωρίς κάλτσες".

Οι ελλείψεις ενέργειας στο Πακιστάν έχουν πυροδοτήσει βίαιες διαμαρτυρίες τη στιγμή που η χώρα ήδη μαστίζεται από υψηλή ανεργία, μια αποτυχημένη οικονομία, την ευρέως διαδεδομένη φτώχεια και μια εξέγερση των Ταλιμπάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ