Στο χειρουργείο και πάλι ο 12χρονος Ρώσος - iefimerida.gr

Στο χειρουργείο και πάλι ο 12χρονος Ρώσος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε νέα χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί σήμερα το μεσημέρι ο 12χρονος Ρώσος που έπεσε θύμα άγριας επίθεσης με μαχαίρι από έναν 20χρονο Ολλανδό υπάλληλο ξενοδοχείου. Ο μικρός Ρώσος μπαίνει και πάλι στα χειρουργεία του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» προκειμένου οι γιατροί να αποκαταστήσουν τη βλάβη που έχει προκληθεί στον τένοντα του αριστερού χεριού του - πρόκειται για βλάβη που εκτιμάται ότι είναι απολύτως αντιμετωπίσιμη.

Αυτό που δεν είναι βέβαιο ακόμη ότι είναι αντιμετωπίσιμο είναι η αποκατάσταση της κινητικής λειτουργίας των κάτω άκρων του αγοριού. Οι γιατροί υποβάλλουν το παιδί καθημερινά σε ειδικά τεστ ελέγχου της κινητικής λειτουργίας από την ολοκλήρωση των οποίων θα αποτιμήσουν το ακριβές μέγεθος της συνολικής βλάβης των κάτω άκρων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ