Νέο μπαράζ κινητοποιήσεων από τους νοσοκομειακούς γιατρούς σε Αθήνα και Πειραιά - iefimerida.gr

Νέο μπαράζ κινητοποιήσεων από τους νοσοκομειακούς γιατρούς σε Αθήνα και Πειραιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τετράωρη στάση εργασίας πραγματοποιούν την Τρίτη οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αθήνας και του Πειραιά σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αίτηση ανακοπής που κατέθεσε στο δικαστήριο το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και εκδικάζεται την ίδια μέρα, προκειμένου να ανασταλεί η αποζημίωση δεδουλευμένων οφειλών προς τους ειδικευόμενους της Πολυκλινικής, οι οποίοι έχουν δικαιωθεί δικαστικά.

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν, καθώς την Πέμπτη 23 Μαΐου γιατροί και εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν σε συλλαλητήρια για την προάσπιση των συλλογικών συμβάσεων και, ενώ στις 7 Ιουνίου προχωρούν σε πανελλαδική απεργία, την οποία διοργανώνουν η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), αναφέρουν τα Νέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ