Πιάστηκε στα πράσα για φακελάκι μεγαλογιατρός του ΝIΜΤΣ - iefimerida.gr

Πιάστηκε στα πράσα για φακελάκι μεγαλογιατρός του ΝIΜΤΣ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζητούσε εκβιαστικά «φακελάκι» από ασθενή – το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2.000 ευρώ – και κατέληξε με χειροπέδες. Δεν είναι απλά ένας γιατρός, αλλά ο διευθυντής του Τμήματος Ωτορινολαρυγγολογίας του νοσοκομείου Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.Ο 67χρονος χειρουργός συνελήφθη από άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ , ύστερα από καταγγελία 44χρονου ασθενούς ότι τον εκβίαζε να του καταβάλει 2.000 ευρώ.

Ο 44χρονος απευθύνθηκε στις αρχές όταν λίγες ημέρες μετά από επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, αντιμετώπισε τις επίμονες και εκβιαστικές απαιτήσεις του χειρουργού, να τού καταβάλει 2.000 ευρώ ως αμοιβή. Αναγκάστηκε να κλείσει ραντεβού στο γραφείο του γιατρού στο νοσοκομείο, ώστε να τον ...πληρώσει.

Ο χειρουργός παρέλαβε τα 2.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα και λίγο μετά οι άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων που είχαν ήδη οργανώσει την επιχείρηση, του πέρασαν χειροπέδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ