Η έκπληξη αστέρα του ΝΒΑ σε νεαρή θαυμάστριά του [βίντεο] - iefimerida.gr

Η έκπληξη αστέρα του ΝΒΑ σε νεαρή θαυμάστριά του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν πριν από μερικούς μήνες η Νικόλ Μούξο ανέβαζε βίντεο στο youtube και ζητούσε από τον Ντουέιν Γουέιντ να την συνοδεύσει στο χορό αποφοίτησης του κολλεγίου της, δεν μπορούσε να φανταστεί πως είχε τύχει να δει το ίνδαλμά της από κοντά. Λάθος.

Διότι ο σταρ των Μαϊάμι Χιτ πληροφορήθηκε για την επιθυμία της μικρής και της έκανε το χατίρι παρότι η ομάδα του βρίσκεται εν μέσω των Play Offs.

Για να συμβεί αυτό, βέβαια, η Νικόλ χρειάστηκε να επιμείνει παρότι ο Γουέιντ αρχικά τις απαντούσε αρνητικά λόγω των υποχρεώσεών του με τους Χιτ. Στο τελευταίο μήνυμα του έστειλε ακόμα και τη διεύθυνση που θα γινόταν ο χορός για να μην μπερδευτεί! «Μόλις πήρα το μήνυμά της, είπα στον εαυτό μου πως δεν πρόκειται να κανονίσω τίποτα διαφορετικό για εκείνη τη βραδιά, προκειμένου να της χαρίσω μια στιγμή που θα τη θυμάται», είπε ο Γουέιντ στο Associated Press. Και το έκανε.

Πήγε, της πρόσφερε λουλούδι, την πήρε αγκαλιά, χόρεψε μαζί της, τα είπε με τους δικού της, αστειεύτηκε με το αγόρι της και αποχώρησε λέγοντας «τώρα πάω να βάλω λίγο πάγο στο γόνατό μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ