Special One ήταν και πάει – Τέλος ο Μουρίνιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης - iefimerida.gr

Special One ήταν και πάει – Τέλος ο Μουρίνιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν δεδομένο, αλλά πλέον είναι και επίσημο. Ο Ζοσέ Μουρίνιο στο τέλος της σεζόν πρόκειται να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος του συλλόγου σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Σύμφωνα με τον Φλορεντίνο Πέρεθ δεν πρόκειται για απόλυση, αλλά για κοινή συναινέσει απόφαση. Ετσι, όλοι είναι ικανοποιημένοι. Η Ρεάλ δεν πρόκειται να πληρώσει αποζημίωση στον Πορτογάλο που φεύγει με απολογισμό μόλις ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο σε τρία χρόνια και ο Μουρίνιο θα πάει στην Τσέλσι, δίχως τον βραχνά της ρήτρας.

Ο Πέρεθ γενικώς κάλυψε τον Μουρίνιο στις δηλώσεις του χαρακτηρίζοντας πετυχημένη την παρουσία του στον πάγκο της Ρεάλ επειδή, λέει, πριν από αυτόν η ομάδα αποκλειόταν στους 16 του Champions League, ενώ με εκείνον πήγε στα ημιτελικά! Λογικό, όμως, είναι ο Πέρεθ να θέλει να υπερασπιστεί την επιλογή του, ειδικά από τη στιγμή που το καλοκαίρι θέλει να επανεκλεγεί πρόεδρος.

«Ο Μουρίνιο δεν απολύθηκε, λύθηκε το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει», είπε Πέρεθ που το καλοκαίρι θα προσπαθήσει να επανεκλεγεί πρόεδρος της Ρεάλ και συνέχισε: «Αυτή ήταν η σωστή στιγμή για να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Θα φύγει στις 2 Ιουνίου. Με τον Μουρίνιο κάναμε βήματα εμπρός .Μην ξεχνάτε ότι πριν από αυτόν αποκλειόμασταν συνέχεια από τους 16 του Champions League. Είμαστε σε καλύτερο επίπεδο από ότι τέσσερα χρόνια πριν, όμως η φετινή μας πορεία δεν ήταν αρκετή για μία ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης.

Το να φτάνουμε σε έναν ημιτελικό Champions League δεν είναι αρκετό, αυτός είναι ο πιο απαιτητικός σύλλογος. Δεν είναι πάντως αλήθεια ότι δημιουργήθηκε πρόβλημα στα αποδυτήρια με τον τεχνικό. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για τη δουλειά του μαζί μας αλλά νομίζουμε πως μετά από 3 χρόνια ήταν καιρός να αποχωρήσει. Είχα μία ειλικρινή συζήτηση μαζί του και αναλύσαμε πολλά πράγματα...

Δεν έχουμε κανένα προσύμφωνο με κάποιον πιθανό υποψήφιο. Είναι κάτι που θα το κανονίσουμε στο άμεσο μέλλον».

Αντσελότι ο εκλεκτός διάδοχος

Στη Ρεάλ δεν το παραδέχονται, αλλά «καίγονται» να αντικαταστήσουν τον Μουρίνιο με τον Κάρλο Αντσελότι της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ιταλός θέλει σαν τρελός να πάει στη Μαδρίτη, αλλά εμπόδιο και για εκείνον και για την Ρεάλ είναι η Παρί που δεν θέλει να τον αφήσει ελεύθερο και του ζητά να τιμήσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2014. Αν, βέβαια, η Ρεάλ δεχτεί να διαπραγματευτεί για μια πιθανή μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, τα πράγματα αλλάζουν...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ