Η Αγγλία... ντύνεται Γερμανία και προκαλεί αντιδράσεις [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Αγγλία... ντύνεται Γερμανία και προκαλεί αντιδράσεις [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αποκάλυψη της νέας εμφάνισης της Εθνικής Αγγλίας προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις λόγω της ομοιότητάς της με εκείνη της Εθνικής Γερμανίας του 1966.

Τα αποκαλυπτήρια έκανε ο Τζακ Γουίλσιρ κατά την επίσκεψή του στο Priory School όπου ήταν μαθητής. Ο νεαρός παίκτης της Αρσεναλ είχε μαζί του τη φανέλα, την έδωσε στον μαθητή Τζέισον Κέλι, τον φωτογράφησε και τον ανέβασε στο twitter.

Τη νέα εμφάνιση της «Λιονταριών» έφτιαξε η Nike που πήρε τα σκήπτρα από την Umbro η οποία έντυνε την Αγγλία τα τελευταία 54 χρόνια. Το σχέδιο που επέλεξε η αμερικανική εταιρία... πυροδότησε αντιδράσεις στο twitter με πολλούς Αγγλους να ξεσπαθώνουν επειδή η εθνική τους ομάδα... ντύθηκε Γερμανία.

Το πιο εύστοχο σχόλιο, πάντως, έκανε ο Γκάρι Λίνεκερ να λέει: «έξυπνη κίνηση από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία να κάνει... κλίση προς τη Γερμανία. Αν δεν μπορείς να τους νικήσεις...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ