Τα γκούλαγκ του Ζίζεκ, το επεισόδιο της Δευτέρας στο σίριαλ ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Τα γκούλαγκ του Ζίζεκ, το επεισόδιο της Δευτέρας στο σίριαλ ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ

Τα γκούλακ του Ζίζεκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε λέξη, κάθε φράση μπαίνει στο μικροσκόπιο. Μεγεθύνεται και λαμβάνει διαστάσεις που ορισμένες φορές ξεπερνούν ενδεχομένως και αυτές τις προθέσεις των εμπλεκομένων. Αυτή τη Δευτέρα, ήταν η σειρά της Νέας Δημοκρατίας να... επιτεθεί με αφορμή μια φράση που είπε ο Σλαβόι Ζίζεκ παρόντος του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια κοινής εμφάνισής τους σε πάνελ στην Κροατία.

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της καταγγέλλει ως αδιανόητη ρατσιστική επίθεση την αναφορά του κ. Ζίζεκ ότι όσοι δεν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα πρέπει να πάρουν εισιτήριο χωρίς επιστροφή για τα... γκούλαγκ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά με μία φράση: Τελικά, η βλακεία και η γελοιότητα δεν έχουν κανένα όριο στην περίπτωση της ΝΔ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας έχει ως ακολούθως:

«Ανατριχίλα και αποτροπιασμό προκαλεί η σημερινή αποκάλυψη του 9.84, ότι κατά τη διάρκεια των ταξιδιών αναψυχής του στην Κροατία, ο κ. Τσίπρας συζητούσε με γραφικές φυσιογνωμίες της παρακμιακής αριστεράς πως «όσοι δεν υποστηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ θα πάρουν εισιτήριο χωρίς επιστροφή για τα Γκουλάγκ!».

Η περίφημη φράση εκστομίστηκε από τον προνομιακό συνομιλητή του κ. Τσίπρα, Σλαβόι Ζίζεκ, σε κοινή τους εμφάνιση στην Κροατία, με τον κ. Τσίπρα να χειροκροτά, τις αθλιότητες του κ. Ζίζεκ και τις απειλές του προς τους Ελληνες πολίτες.

Να μας πει ο κ. Τσίπρας, γιατί αποδέχτηκε δημοσίως την αθλιότητα Ζίζεκ, γιατί το κόμμα του διένειμε δελτίο Τύπου που τον εκθείαζε και ποιους ακριβώς Έλληνες που δεν θα τον ψηφίσουν, ονειρεύεται παρέα με τους φίλους του, να στείλει σε στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας.

Για να γνωρίζουν οι νεώτεροι, τα Γκουλάγκ ήταν στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας στην πρώην ΕΣΣΔ, όπου εξορίζονταν οι πάσης φύσεως αντιφρονούντες, ύποπτοι κ.λπ.

Τα στρατόπεδα της Γκουλάγκ έγιναν διαβόητα καθώς εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που κρατούνταν στις φυλακές αυτές εξαφανίζονταν και έχαναν κάθε επαφή με τις οικογένειές τους, βασανίζονταν και έμεναν φυλακισμένοι σε φρικώδεις συνθήκες διαβίωσης για χρόνια, συχνά χωρίς καν νόμιμες δικαστικές διαδικασίες.

Να σημειωθεί ότι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και καταναγκαστικής εργασίας "Γκουλάγκ" δολοφονήθηκαν εκατομμύρια αντιφρονούντων πολιτών, μεταξύ των οποίων και χιλιάδες πολίτες, Ελληνικής καταγωγής.

Δυστυχώς, ο όψιμος ανταγωνισμός των δύο άκρων στη χώρα μας, οδηγεί τον κ. Τσίπρα σε αποδοχή φρικωδών, εμφυλιοπολεμικών, ρατσιστικών παραληρημάτων και απειλών προς τους Έλληνες πολίτες!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ